23948sdkhjf

Midtjysk betonproducent mangedobler bundlinjen

Efter trænge tider hos Dan-element A/S er skuden vendt, og i dag kan virksomheden præsentere et stort millionoverskud

Efter to vanskelige år er betonproducenten Dan-element A/S tilbage på sporet.

Virksomheden, der holder til i Skive, har netop præsenteret et regnskab med et overskud på 9,9 mio. kr., hvilket er en markant forbedring sammenlignet med året før.

Her præsenterede virksomheden til sammenligning et resultat på 255.000 kr., mens der var røde tal på bundlinjen året før det.

Det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra adm. direktør Jesper Sørensen, der i stedet henviser til en pressemeddelelse, som virksomheden har udsendt med regnskabet.

- Vi har sammen med vores medarbejderes gode indspark og indsatser formået at gøre tingene væsentligt bedre i år, og det er vi selvsagt glade for. Særligt når vi også skal forholde os til den mærkbare negative udvikling i byggeriet, som f.eks. renteændringerne byder på for branchen, lyder det fra direktøren i pressemeddelelsen.

Lyse udsigter

Det er ikke kun resultatet, som har udviklet sig positivt.

Dan-element A/S oplyser ikke omsætning, men betonproducenten har hævet bruttofortjenesten med ca. 17 mio. kr., hvis man sammenligner med året forinden.

Faktisk er det stort set kun medarbejderstaben, som ikke er vokset det seneste år, eftersom den lyder på 130 fuldtidsjobs i virksomheden, mens der ifølge regnskabet fra sidste år var 132.

Og de positive takter ser ud til at fortsætte. I ledelsesberetningen skriver virksomheden, at den baseret på den aktuelle ordresituation forventer, at indtjeningen i det kommende år vil være på niveau med 2022/23. 

- Vi ser ind i en virkelig spændende fremtid også i det kommende regnskabsår, udtaler Jesper Sørensen i pressemeddelelsen.

DAN-ELEMENT A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 38,2 21,0
Resultat af primær drift 13,2 0,7
Resultat før skat 12,7 0,3
Årets resultat 9,9 0,3
Balancestatus 75,0 72,4
Egenkapital 27,7 17,8
Antal ansatte 130 132
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.106