23948sdkhjf

Licitationen mener: Faglige skulderklap er mere værd end rygklapperi

De feststemte og forventningsfulde deltagere på Building Awards i København i aftes kunne for en stund skubbe dagligdagens benhårde og ubarmhjertige konkurrence om opgaverne til side til fordel for en fælles hyldest af nogle af byggebranchens rollemodeller.

Nu skal man jo altid passe på, at sådan en award-begivenhed ikke går hen og bliver en ren rygklapper-parade. Det er der dog ikke noget, som tyder på. Ikke mindst fordi de mange jurymedlemmer, som står for at udpege og kåre ildsjælene og rollemodellerne, er kompetente mennesker med solidt kendskab til branchen. Det styrker også konceptet, at jurymedlemmerne har kunnet vælge blandt et meget stærkt felt af potentielle prismodtagere. Skal man måle styrken og potentialet ud fra de prisnomineredes bedrifter, så står det faktisk rigtigt godt til i den danske byggebranche.

Det er som bekendt Licitationen - Byggeriets Dagblad, som sammen med en række brancheaktører, står for Building Awards, som er en festlig ramme om velmente og anerkendende faglige skulderklap til branchens bedste. Her er der hæder til rollemodeller, som man kan måle sig selv og sin virksomhed op mod. Og det er altid godt at benchmarke sig mod de bedste, så man har noget at stræbe efter.

På den vis kan man, uden at rødme og forfalde til alt for megen selvros, godt konstatere, at Building Awards spiller en rolle i forhold til at stive den faglige stolthed af hos branchens mange aktører, hvor det faglige skulderklap er meget mere værdsat end rygklapperiet.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128