23948sdkhjf

Konkurrent henter Brøndum-ansatte og opretter ny afdeling

Teknikentreprenøren Andersen & Heegaard starter en ny afdeling op i Viborg med en håndfuld ansatte fra det nu konkursramte Brøndum A/S

Fem tidligere ansatte i det konkursramte Brøndum A/S har fået nyt job i virksomheden Andersen & Heegaard, der opretter afdeling i Viborg.

- Da Brøndum gik konkurs kom kunderne til mig og spurgte, om jeg kunne hjælpe. Det er den måde, vi er startet op på, siger direktør i Andersen & Heegaard, Rune Kath.

Virksomheden har hovedkontor i Brøndby og en afdeling i Kolding og Odense. Den nye lokation i Viborg bliver altså firmaets fjerde.

Rune Kath har selv tidligere arbejdet i Brøndum og kender Lars Vestergaard derfra, som bliver leder af den nye afdeling. Lars Vestergaard kommer fra en stilling som serviceleder i Brøndum A/S i Viborg.  

- Det er et stærkt hold, vi får glæde af her i Viborg. Vi glæder os til at supportere Lars i en god opstart, men han er jo allerede hjemmevant i både området og netværket, hvilket skaber et solidt udgangspunkt, siger Rune Kath, der også fremhæver geografien som udslagsgivende for tilvalget af firmaets nye placering. 

- Viborg ligger godt centralt i det jyske til at service alt fra Aalborg, Aarhus og Herning, lyder det.

Ambitioner om vækst

Om der bliver anledning til at ansætte flere tidligere Brøndum-ansatte, afviser Rune Kath ikke. Som Licitationen - Byggeriets Dagblad kunne fortælle torsdag har omkring 175 medarbejdere mistet deres arbejde i forbindelse med Brøndum-konkursen. 

- Lige nu er vi fem, men inden jul regner vi med at være syv. Forventningen er en afdeling i vækst. Det er planen, siger Rune Kath. 

Ifølge direktøren er Andersen & Heegaard i dag omkring 315 ansatte, hvoraf 50 arbejder i det jyske og på Fyn. 

I Viborg står der renovering og service på programmet fra dag ét for afdelingen, der ligesom de øvrige i Andersen & Heegaard henvender sig til erhvervsmassen. Afdelingen tager udgangspunkt i VVS og tilføjer løbende de øvrige tekniske fag.

Kort om Andersen & Heegaard

Andersen & Heegaard er en tværfaglig teknikentreprenør med kompetencer inden for vvs, el, sprinkler, ventilation, ABA og CTS. 

Virksomheden beskæftiger over 300 medarbejdere med 110 elektrikere og 160 VVS-teknikere og har rødder tilbage til år 1828. 

Udover den nye lokation i Viborg, har firmaet hovedsæde i Brøndby samt en afdeling i Kolding og Odense.

Kilde: Andersen & Heegaard

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126