23948sdkhjf

210 boliger: Entreprenør færdig med først projekt

Boligområdet Kasernebyen i Ringsted er nu officielt færdigt

Grunden blev erhvervet i 2019, entreprenøren blev valgt i april 2021, og i oktober samme år købte et selskab, der er en del af investeringsbanken Goldman Sachs, sig ind i projektet.

Nu er boligområdet Kasernebyen i Ringsted med i alt 210 bolig officielt færdigt. Snart kan enlige, børnefamilier og seniorer rykke ind.

Ejendomsudvikler Maycon står bag byggeriet af Kasernebyen, der er tegnet af JJW Arkitekter og har haft Vognsen & Co Entreprise A/S som totalentreprenør.

For sidstnævnte var Ringsted-projektet den første store opgave, efter at selskabet blev etableret som en af tre enheder ved opsplitningen af entreprenørfirmaet Vognsen & Co i april 2021.

- Boligerne i Kasernebyen er meget hurtigt blevet udlejet, og det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med projektet, især fordi samarbejdet med både Ringsted Kommune, entreprenør, arkitekt, investorer og ejendomsmægler har været fantastisk, udtaler Anders Mayland, adm. direktør i Maycon, i en pressemeddelelse.

Kasernebyen, der ligger på det gamle kaserneområde i Ringsted, består af 210 boliger på mellem 54 og 120 kvm og har et samlet areal på 17.300 kvm.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.117