23948sdkhjf

Under budget og før tidsplan: Renovering af svømmehal ventes færdig til april

Nedstyrtningsfare har holdt svømmehallen ved Nørrevangsskolen lukket i årevis

Renoveringen af svømmehallen på Nørrevangsskolen i Randers bliver både billigere og klar til brug tidligere end ventet. Det skriver Randers Amtsavis

Svømmehalen har siden sommeren 2019 været forseglet af frygt for sammenstyrtninger efter massive vandskader som følge af en fejlbehæftet renovering, men for et år siden bevilligede Randers Kommune 12 mio. kr. til en renovering, og håndværkere er i gang. 

Den første tidsplan lød på en åbning til august 2024, men nu er forventningen aflevering i starten af april. 

- Dernæst skal der en smule klargøring til, før offentligheden kan tage den i brug, men det ordner man nok hurtigt, fortæller Peter Ødum, bygningskonstruktør ved projektteamet i Randers Kommune, til det lokale medie og tilføjer, at forventningen er en renoveringspris på 8,5 mio. kr. 

Det er byggefirmaet Thomas Andersen A/S fra Skive, der har vundet udbuddet på renoveringen. Virksomheden er i gang med at nedbryde tagkonstruktionen, som har været i fare for at styrte ned. 

I første omgang var forventningen, at der også skulle opføres nye ydervægge, men siden har det vist sig, at man kan nøjes med at åbne dele af murværket og på den måde komme ind til de bærende stålsøjler i væggen, som skal have en beskyttende overfladebehandling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11