23948sdkhjf

Stor dag for udlejningsselskab

Forleden var alle i det sammenbragte selskab, Zeppelin Rental til officiel sammenkomst i Middelfart

Stort åbent hus, og besøg af diverse internationale topchefer var nogle af ingredienserne i Zeppelin Rentals store arrangement i Middelfart. Her var samtlige medarbejdere inviteret til et arrangement, hvor der også var åbent hus for offentligheden om dagen. Aftenen var helliget medarbejderne, hvor cheferne for Caterpillar, Zeppelins hovedkontor i Tyskland, samt selvfølgelig de danske chefer, også var med. Fra den daglige ledelse i Zeppelin Rental kunne man præsentere det eneste nye tilkomne medlem af ledelsen i udlejningsselskabet, nemlig tyske Carolin Winkel, som flytter til Danmark, for at arbejde i det danske udlejningsselskab. 

En glad direktør

Adm. direktør Lasse Ludvigsen var en glad mand, der kunne præsentere den nye samlede ledelse, der udover de to også består af driftsdirektør Peter Jakobsen.

Middelfart er det seneste skud på stammen af afdelinger for det fremadstormende selskab, som adm. direktør Lasse Wittrup Ludvigsen ikke tøver med at kalde for "Undertippet". Han har tidligere udtalt til Licitationen Byggetiets Dagblad, at han har store ambitioner for udviklingen af udlejningsfirmaet i Danmark, som med det seneste opkøb, CP Udlejning, nu ligger som en klar nummer tre i Danmark. Han har dog mod på mere. Men først skal man lige have integreret og sammenkørt medarbejderne fra Zeppelin og CP, så de fungere som en samlet enhed. Dertil er der IT systemer og administrative systemer, der skal fungere sammen, og det er blandt andet det, som Carolin Winkel skal hjælpe med. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188