23948sdkhjf

Omfattende vejarbejde rammer grænsetrafik

Der er både behov for grus og sand under asfalten og nyt slidlag ved Frøslev Grænse

Vejen til billige dåseøl, mandler - og hvad bilister ellers fylder bagagerummet med ved den dansk-tyske grænse - bliver ikke længere. Men det bliver tiden, man skal sætte af til turen via Frøslev Grænse.

Omfattende vejarbejde kommer nemlig til at påvirke trafikken væsentligt i en del af september måned, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det er nødvendigt at renovere vejstrækningen ved Frøslev Grænse og selve kontrolområdet ved grænsen. Dels er lagene af grus og sand under selve asfalten ikke længere bæredygtige nok på en del af strækningen, dels er der behov for at lægge nyt slidlag på selve motorvejen i området omkring grænsen.

Tredelt renovering

Der vil blive arbejdet uafbrudt fra tidligt den 15. september til sent om aftenen den 17. september med renovering af nødsporet og udkørselssporet fra kontrolområdet til Sønderjyske Motorvej.

Al trafik vil denne weekend køre over grænsen i spor 1 på motorvejen.

Dagen efter, mandag den 18. september, og frem til den 24. september, bliver asfalten på de to kontrolområder ved Frøslev Grænse renoveret.

Selvom der vil være en del entreprenørmaskiner i kontrolområderne, ventes arbejdet ifølge pressemeddelelsen hverken at påvirke trafikken på motorvejen eller i udkørslen til motorvejen.

Endelig vil der være omfattende vejarbejde på spor 1 på motorvejen fra den 24. til 29. september. Og det forventes at medføre kødannelse.

Dels udfører de tyske vejmyndigheder et større asfaltarbejde på en 4 km lang strækning helt op til grænsen. Dels udfører Vejdirektoratet asfaltarbejde fra grænsen og en kilometer nordpå.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141