23948sdkhjf

Aarhus-udvikler siger farvel til forstadsbyggeri med frasalg

Nordstern er blandt samarbejdspartnerne i det 154 boliger store projekt, hvor stenen til den sidste bolig er lagt og ejendommen nu overleveret

I 2018 tog ejendomsudvikleren 1927 Estate det første spadestik til et knap 70.000 kvm nyt boligområde i Tilst ved Aarhus under navnet Blomsterhaven. Det sidste byggefelt med boliger er nu færdiggjort og solgt til investeringsfonden Kinnerton Capital.

Dermed overtager Kinnertons boligfond 7.509 kvm fordelt på 154 lejeboliger i fuld drift. I transaktionen medfølger også et erhvervslejemål, ligesom ejendommen certificeres med DGNB Guld.

Projektet er blevet til i samarbejde med Nordstern, P+P Arkitekter og det rådgivende ingeniørfirma Reeholm & Bredahl.

Ejendommen består primært af 2-værelses lejligheder samt enkelte 1-værelses og 3-værelses boliger. Alle boliger har adgang til grønne udearealer, fælles tagterrasser og i de fleste tilfælde også en privat have eller altan.

- Den gamle Gasa-grund er nu forvandlet til et levende byområde med både indkøbsmuligheder og god infrastruktur for alle transportformer, fortæller adm. direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen, i en pressemeddelelse.

Foruden 1927 Estate har også Birch Ejendomme og Calum opført boliger i Blomsterhaven.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14