23948sdkhjf

Står bag markante projekter i Aarhus: Nu deler de tre partnere forretningen

De seneste år har særligt Nicolinehus og Frederiks Plads i Aarhus placeret selskabet blandt de førende århusianske ejendomsudviklere

Projektudviklingsselskabet Bricks har i mere end 20 år stået bag udviklingen og opførelsen af en række markante ejendomsprojekter i København og hjembyen Aarhus, med Frederiks Plads og Nicolinehus i Aarhus som de største.

Men fra den 1. juli 2023 deler de tre partnere deres aktiviteter op for at forfølge forskellige strategiske retninger.

Selskabet har siden 2009 været ejet af erhvervsmanden Peter Bohnsen og familie sammen med de to direktører Martin Busk og Philip Foss.

De tre partnere udtrykker enstemmigt i en pressemeddelelse, at rejsen sammen har været både oplevelsesrig og inspirerende, samt at det selvsagt har været en vanskelig beslutning at afrunde et tæt, professionelt og personligt partnerskab efter 14 år.

Bohnsen familien overtager Martin Busk og Philip Foss’ ejerandele i Bricks, som i den forbindelse skifter navn til Jabo Ejendomme A/S.

Philip Foss forbliver som direktør i Jabo Ejendomme og vil herudover i de underliggende datterselskaber, være ansvarlig for at afslutte igangværende projekter, udvikle sidste etape af Frederiks Plads med opførelsen af højhus på cirka 27.000 kvm samt indgå i andre ejendomsinvesteringer.

Bricks-navnet overgår til et nystiftet selskab, under ledelse og ejerskab af Martin Busk. Selskabet vil arbejde med projekt- og ejendomsudvikling baseret på samme værdigrundlag som hidtidigt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094