23948sdkhjf

Ny chef for AG Gruppen: -Vi er en stærkt værdibaseret virksomhed

AG Gruppen får pr. 1. august ny adm. direktør. Hverken medarbejdere eller omverdenen skal dog forvente en revolution med udnævnelsen af Bjarke Windeløv Graae

Den fynske ejendomsudvikler AG Gruppens knap 80 medarbejdere kunne i dag lykønske den nuværende COO og medejer, Bjarke Windeløv Graae, med, at han efter sommerferien kan skrive CEO på visitkortet.

Som CEO afløser han Robin Feddern, der ejer 90 pct. af virksomheden, og som overtager posten som bestyrelsesformand for koncernen. 

- Robin Feddern har haft et ønske om at fokusere endnu mere på udvikling og interaktionen med investorer, og når vi så samtidig kunne styrke virksomheden med en ekstremt stærk profil på COO-posten, så var tiden moden til et skifte på direktørposten, forklarer den kommende CEO, Bjarke Windeløv Graae, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Styrkelsen på COO-posten kommer i form af Morten Møller Iversen, der kommer fra en stilling som markedsdirektør i Rambøll Management Consulting og tidligere har været administrerende direktør i Odense kommunes By- og Kulturforvaltning.

- Vi er vækstet en del de seneste år, og Robin Feddern og jeg har måske begge vores fokus mest rettet mod udvikling, og her skylder vi - ud fra devisen, at også gode virksomheder kan blive bedre - vores medarbejdere, at passe endnu bedre på dem i driften, og det er jeg overbevist om, at Morten Møller Iversen kan lykkes med, siger Bjarke W. Graae.

Blå bog: Bjarke Windeløv Graae

Pr. 1. august 2023 CEO i AG Gruppen

Uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2010

Efter syv år som advokat kom han i 2017 til AG Gruppen som juridisk chef

I februar 2020 blev han COO i virksomheden

Privat er den 38-årige topchef gift og far til to

Træder tilbage fra den daglige drift

Den afgående CEO, Robin Feddern, forklarer i en pressemeddelelse, at "ændringerne foretages, for i god tid at ruste AG Gruppen til fremtiden":

- Bjarke og jeg har gennem årene haft et godt og tillidsfuldt samarbejde og tiden er nu til, at Bjarke tager næste skridt og bliver administrerende direktør. Min fremtid som bestyrelsesformand, vil gøre det muligt for mig, at træde lidt tilbage fra den daglige drift, men stadig være involveret i koncernens fremtidige udvikling. Jeg vil særligt fokusere på forretningsudvikling og relationer, men også løse ad-hoc opgaver på udviklingssager, eller hvor der måtte være behov, siger den kommende bestyrelsesformand.

Tidligere formand siger endeligt farvel til udvikler

Ingen revolution

Hverken medarbejdere eller omverdenen skal dog forvente en revolution i den fynske virksomhed, der siden starten i 1986 har skabt mere end 8.000 boliger i hele landet, som sidste år kunne præsentere et rekordregnskab med et samlet overskud før skat på 160 mio. kr.

- Vi er en stærkt værdibaseret virksomhed, og Robin og jeg har arbejdet tæt sammen de seneste seks år, og det har vi tænkt os at blive ved med, så man vil ikke opleve en revolution men forhåbentlig en evolution af virksomhedens strategi. Men overordnet er det business as usual, siger Bjarke Windeløv Graae.

I en tid, hvor finansieringsmiljøet er en af de største udfordringer for ejendomsudviklerne, ser Bjarke Windeløv Graae fortsat muligheder for et øget fokus på bæredygtighed. AG Gruppen er allerede en af de virksomheder i Danmark, der har flest DGNB Guld-certificerede boliger på CV’et, og det bliver en stor konkurrencefordel i fremtiden, spår den kommende CEO:

- Hvis vi anerkender, at vi kan være en del af løsningen, så åbner det muligheder, og det har vi allerede været dygtige til at omfavne. Det vil blive altomsiggribende, og dem der evner at kunne det, vil have en klar konkurrencefordel, siger Bjarke Windeløv Graae.

Fynsk udvikler slår egen rekord i nyt regnskab

Med ændringerne består virksomhedens daglige ledelse herefter, udover Bjarke Windeløv Graae og Morten Møller Iversen, af CFO Benjamin Raaby Olesen, teknisk direktør Hans Jørgen Nielsen, samt direktør for Public Affairs Tony Christrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093