23948sdkhjf

NCC afleverer skolecenter

Nu kan et nyt lærings- og kulturcenter i Jammerbugt Kommune åbne dørene

Børn og voksne i Moseby, Kaas og Pandrup i Jammerbugt Kommune kan godt glæde sig, for nu står deres nye samlingspunkt, det nye Skole- og Kulturcenter Jetsmark, klar.

Entreprenøren NCC har afleveret nøglerne til det omkring 8.500 kvm store kompleks til borgmesteren, Mogens Christen Gade (V).

Ifølge områdedirektør Jakob Søe Lundgaard fra NCC Building har selskabet udført projektet med en meget stor del af egenproduktion. Både betonarbejder, murerarbejde, elementmontering og tømrerarbejde har egne håndværkere stået for.

– Det sammen med det tillidsbarede samarbejde har været medvirkende til, at vi har kunnet navigere godt igennem de foranderlige markedsvilkår, vi mødte som følge af corona og krigen i Ukraine – og aflevere en skole til aftalt tid med nul fejl og mangler, siger Jakob Søe Lundgaard i en pressemeddelelse.

Skole- og Kulturcenter Jetsmark er opført i samarbejde mellem Jammerbugt Kommune, Norconsult, DK-2 bygherrerådgivning, Nordic Arkitekter, Ark-Plan og Learning Spaces.

Regionalt fyrtårn

Centret skal rumme en tresporet skole fra 0.-9. klasse med integreret SFO og plads til førskoleelever fra 1. april til 1. august. Idræt og bevægelse foregår i Jetsmark Idrætscenter, som ligger lige ved siden af. Der forventes cirka 200 børn indskrevet i SFO hvert år.

Skolen kommer til at være et lærings- og kulturcenter for byerne i Jetsmark, Pandrup, Kaas og Moseby.

Det nye skole- og kulturcenter skal fremstå som et arkitektonisk markant og identitetsskabende byggeri med elevernes læring, trivsel og dannelse i fokus. De nye bygninger skal understøtte skolen som en attraktiv arbejdsplads og fungere i samspil med lokalsamfundet i skolens hverdag.

Det er ambitionen, at skolen danner optimale rammer for de forskellige aktiviteter og arrangementer i løbet af skolens undervisning. Oveni får det lokale kultur- og foreningsliv gavn af den nye skoles faciliteter. Derfor er skolen bygget som en fleksibel og multianvendelig skole, så både inde- og udearealer kan anvendes til så mange forskellige formål.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158