23948sdkhjf

Opkøb: Rådgivende vestjyder rykker mod øst

Overskuddet er mere end fordoblet på få år. Nu sætter rådgivende ingeniørfirma yderligere fart på væksten 

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Ingeniørværket får for første gang en afdeling udenfor hjembyen Esbjerg. Det sker med overtagelsen af Almbjerg A/S Rådgivende Ingeniørfirma i Horsens.

Almbjerg beskæftiger fem medarbejdere, og overtagelsen sker som del af et generationsskifte, hvor adm. direktør og ejer Allan Almbjerg ifølge en pressemeddelelse vil fortsætte som seniorkonsulent og samtidigt udføre certificeringsopgaver.

Med overtagelsen har Ingeniørværket nu 26 ansatte.

- Almbjerg A/S’s ekspertise og erfaring vil være en værdifuld tilføjelse til vores virksomhed, og vi ser frem til at udvide vores tilstedeværelse til Horsens og betjene det lokale marked endnu bedre, lyder ordene om overtagelsen fra direktør Finn Bojsen.

Udvidelsen betegnes af Ingeniørværket som ”et væsentligt skridt i virksomhedens fortsatte vækststrategi”, og "et træk, der styrker firmaet position som vækstvirksomhed i rådgivende ingeniørbranche".

Et kig i regnskaberne viser da også, at Ingeniørværket har tæt ved fordoblet bruttofortjenesten fra 2019 til 2022, hvor tallet var henholdsvis 11 og 20,2 mio. kr. 

Bundlinjen er løftet endnu mere fra 2,3 mio. kr. i 2019 til 5,5 mio. kr. sidste år.

Ingeniørværket

Ingeniørværket udfører rådgivning til opførelse af byggeri af enhver art.

Virksomheden har referencer inden for den almene boligsektor.

Horsens er valgt blandt andet på baggrund af, at der i byen er uddannelsesinstitutioner for både ingeniører og konstruktører. 

Med overtagelsen af Almbjerg A/S har virksomheden nu 26 ansatte.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109