23948sdkhjf

Efter opkøb: Isoleringskæmpe får ny topchef

Samtidig opdeler koncernen organisationen mellem de nordiske lande

Et halvt års tid efter, at norske Bewis opkøb af Jakob blev godkendt, har den sammenlagt koncerns danske gren fundet sin nye topchef, lyder det fra producenten af isoleringsmaterialer og byggesystemer.

Jesper Vind Andreasen er den nye adm. direktør for Bewi Insulation Danmark A/S, hvor han får ansvaret for Bewis danske forretning inden for Insulation & Construction.

Og de er en direktør med stort kendskab til firmaet. Han har således arbejdet som produktionsdirektør i Jackon Skandinavien under Jackon Holding AS, som Bewi ASA overtog alle aktierne i den 19. oktober 2022.

Mesterlære

Samtidig med sin nye rolle som dansk adm. direktør vil Jesper Vind Andreasen, støtte divisionen Insulation & Construction i 13 europæiske lande som Head of Operations.

Organisationen har indtil nu været ledet af Torben Nielsen, adm. direktør i Bewi Insulation Scandinavia. Han har fra 1. april 2023 fungeret som intern mentor i organisationen, indtil han går på pension.

Bewi Insulation i Danmark råder over to fabrikker, som producerer bygge- og isoleringsmaterialer i EPS (flamingo) til bygge- og anlægsbranchen. 

Nordiske opdeling

Skiftet til en ny adm. direktør i Danmark sker samtidig med, at Bewis skandinaviske divisioner landopdeles. Der er også udnævnt nye adm. direktører i helholdsvis Norge, Finland og Sverige.

– På tværs af Skandinavien har vi arbejdet intensivt og målrettet med sammenlægningen mellem Jackon og Bewi, siger Karl Erik Olesen EVP og Head of Bewi Insulation & Construction.

I forretningsenheden Bewi Insulation Scandinavia har der hidtil været et skandinavisk organisatorisk setup med et ledelsesteam, der har arbejdet på tværs af Norge, Sverige og Danmark.

– Fremadrettet er det vores hensigt at ændre det organisatoriske setup således, at vi skifter til landbaserede, selvstændige organisationer i Norge, Sverige og Danmark, forklarer siger Karl Erik Olesen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156