23948sdkhjf

Positiv med fjernelse af omprioriteringsbidraget

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danske Byggecentre

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti valgt at afskaffe omprioriteringsbidraget for erhvervsuddannelserne fra 2019. Dette ser vi utrolig positivt på fra Danske Byggecentres side.

- Det er utroligt positivt, at omprioriteringsbidraget for erhvervsskoler bliver fjernet. Kvaliteten i undervisningen ude på erhvervsskolerne har været truet. Det kan virke helt tosset, at regeringen i første omgang lagde op til en fortsættelse af omprioriteringsbidraget, når der i den grad mangler faglært arbejdskraft i Danmark, siger Palle Thomsen, adm. direktør for Danske Byggecentre.

Vigtigt at holde kursen

Regeringen og Dansk Folkeparti vil, i lyset af annulleringen af omprioriteringsbidraget, nedprioritere de øvrige elementer i udspillet ”Fra folkeskole til faglært – erhvervsuddannelser til fremtiden”. 

- Det er vigtigt at kursen bliver holdt fremadrettet, og at der arbejdes for at gøre erhvervsuddannelserne så attraktive som muligt. Vi håber derfor ikke at fjernelsen af omprioriteringsbidraget går ud over for mange af de ellers udmærkede forslag til at styrke erhvervsskolerne - bl.a. forslaget om at 10 klasse skal pege i retning af erhvervsuddannelserne ser vi positivt på, udtaler Palle Thomsen, adm. direktør for Danske Byggecentre.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danske Byggecentre

Egebækvej 98
2850 Nærum
Danmark
Danske Byggecentre

Send til en kollega

0.136