23948sdkhjf

Århus Slagtehus går en grøn fremtid imøde!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVANT Danmark

Valget faldt eftersigende på en Avant 528, fordi staldkatten altid er tilregnelig og har den helt rigtige størrelse til nemt at udføre arbejdsopgaver på snævre arealer.

Ved at vælge en maskine fra 500-serien, er du garanteret alle fordelene ved en minilæsser med teleskopbom. 500-seriens unikke basiskonstruktion gør Avant til en uovervindelig maskine i sin klasse - en egenskab som giver bedre komfort, effektivitet og kvalitet i arbejdet.

500 serien er en kraftfuld maskine og håndterer let rundballer og big bags. Samtidig er den kompakt og ekstremt manøvringsdygtig på snævre arealer. Minilæsserne i 500 serien har alle trinløs hydrostatisk transmission og den hydraulisk pilotstyrede køremotor der gør kørslen let, hvilket betyder ingen sliddele i køresystemet - En AVANT Minilæsser er derfor det perfekte valg til en hårdfør dag på arbejdspladsen, hvad enten det er i skoven, på byggepladsen eller landet, hvor du netop står og mangler arbejdskraft.

 

Bredt udvalg af ekstraudstyr 
Ved at vælge en 500 serie kan du få et væld af ekstraudstyr, som f.eks. teleskoparmen, som giver mulighed for at løfte højere og række længere ud samt parallelstyringen, der gør håndteringen af læs hurtigere og mere præcis. Derudover kan der tilføjes hydraulisk lift bagtil, flydestilling, ekstra arbejdslys og meget andet.

Ved at vælge en maskine fra 500 serien er du garanteret alle fordelene ved en minilæsser med teleskoparm. 500 seriens unikke basiskonstruktion gør Avant til en uovervindelig maskine i dens klasse - en egenskab som giver bedre komfort, effektivitet og kvalitet i arbejdet

Faster lynkoblinger

Faster lynkoblingerne er standard udstyr på Avant 500 seriens maskiner og de tilhørende redskaber. De gør det meget lettere at til- og frakoble redskabets slanger, sammenlignet med traditionelle lynkoblinger. Fordelene ved Faster lynkoblinger er bl.a.:

  • Alle slanger kan sammenkobles med én hånd
  • Udligner trykket automatisk og er altid let at sammenkoble
  • Intet oliespild under til- og frakobling
  • Det er ikke muligt at forbinde Faster lynkoblingerne forkert

 

Interesseret i en demonstration af en AVANT i dit helt eget arbejdsmiljø? Tøv endelig ikke, men ring og book en demonstration med det samme!

  • Jylland: 86 95 75 22 
  • Sjælland: 59 65 60 37

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVANT Danmark

Århusvej 12
8670 Låsby
Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.129