23948sdkhjf

AVANT Danmark

Avant Danmark, som udspringer af Sorring og Hørve Maskinhandel A/S, er centralt placeret i Midtjylland med et stort nyt showroom i Låsby (mellem Århus og Silkeborg), samt fremvisning, maskinhandel og værksted i Hørve på Sjælland (mellem Kalundborg og Holbæk). Siden 1992 har Avant Danmark været forhandler af de finskproducerede Avant minilæssere, som findes i syv forskellige modelserier. Hertil hører over 100 forskellige redskaber, hvoraf 32 er udviklet og produceret i Danmark. Nedenfor er en beskrivelse af de to afdelinger og deres oprindelse, samt fokus:

Jylland & Fyn
Sorring Maskinhandel A/S blev startet af Jørgen Jensen i 1983. Firmaet servicerer kunder i hele landet, og henvender sig primært til landmænd, minkfarmere, entreprenører, udlejningsfirmaer, murerfirmaer, anlægsgartnere, stadsgartnere og kirkegårdsgartnere.

Kvalitet og stabilitet er nøgleordene
Det primære forretningsområde er import og forhandling af minilæssere fra Avant. Minilæsserne kan udstyres med et utal af forskellige redskaber. Der kan desuden tilbydes specialløsninger tilpasset kundens behov.

Service 24 timer i døgnet
Sorring Maskinhandel har servicevogne placeret, så de dækker hele kundeområdet.
Servicevognene står klar døgnet rundt, og hver vogn indeholder et fuldt udstyret mobilt smede- og mekanikerværksted, så alle opgaver kan klares hos kunden. 

Sjælland
Hørve Maskinhandel startede i 1991 med salg af den kendte finske Avant minilæsser, også kaldet Staldkat, som dengang var helt ukendt i Danmark. Fra start var det næsten udelukkende landbruget, der købte disse maskiner. Senere er det blevet Danmarks mest sælgende minilæsser. 

Fabrikken i Finland har stået for en fantastisk udvikling, så mange brancher i dag bruger dette mærke, bl.a. kirkegårde, hestefolk, murere, tømrer, minkavlere, landbrug, anlægsgartnere, entreprenører, brolæggere, fritidsfolk o.s.v. især på grund af det fantastiske store redskabsprogram.   

Da der udelukkende arbejdes i minimaskiner, kan kunderne ydes en god service både ude og hjemme, hvor næsten alt er på lager. Med et stort lager af nye maskiner og redskaber får både nye og gamle kunder en hurtig levering til gavn for alle parter. Hørve Maskinhandel er landsdækkende i samarbejde med Sorring Maskinhandel.

Idag udgør Sorring Maskinhandel A/S og Hørve Maskinhandel A/S tilsammen Avant Danmark, som den eneste danske importør og forhandler af de grønne Avant minilæssere fra finske Avant Tecno.

Se alleNyheder

Fakta om AVANT Danmark

Adresse
AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86957522

CVR nummer: DK20970391

P nummer: 1004617111

Kontaktpersoner

Quoc Phu Le

Send til en kollega

2.175