23948sdkhjf
Del siden

AVANT Danmark

Avant Danmark er eneimportør i Danmark af de finske minilæssere af producenten Avant. Vi har i skrivende stund importeret denne type minilæsser i mere end 30 år og solgt mere end 6.000 læssemaskiner - så vi er absolut ikke bange for at kalde os eksperter på området.

Vores sortiment dækker over 9-maskinserier med løftekapaciteter fra 350 kg til hele 2.000 kg. Vi har små modeller til kirkegården og den store privatgrund, og minilæssere så store og så stærke at de ikke kommer til korte selv, med meget tunge opgaver.

Avant Danmark dækker over vores 2 afdelinger i henholdsvis Jylland og en afdeling på Sjælland. Vores store flotte showroom på hele 6.200 m2 med nye og brugte minilæssere er beliggende i Låsby, hvor alle modeller og langt størstedelen tilhørende redskaber er at finde. Her er ligeledes vores lager og værksted placeret. 

På Sjælland har vi ligeledes fremvisning og værksted, hvor vi også har et væld af nye og brugte minilæssere på lager.

Kvalitet og stabilitet er nøgleordene
Det primære forretningsområde er import og forhandling af minilæssere fra Avant. Minilæsserne kan udstyres med et utal af forskellige redskaber. Der kan desuden tilbydes specialløsninger tilpasset kundens behov.

Service 24 timer i døgnet
Avant Danmark har servicevogne placeret, så de dækker hele kundeområdet.
Servicevognene står klar døgnet rundt, og hver vogn indeholder et fuldt udstyret mobilt smede- og mekanikerværksted, så alle opgaver kan klares hos kunden. 

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297