23948sdkhjf

Kan vi blive bedre til at måle produktivitet i byggeriet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Statens Byggeforskningsinstitut

Deltag i et gratis temamøde 6. juni 2018 kl. 15.30-18.00

Det er en udbredt opfattelse, at byggebranchen har en lav vækst i produktivitet sammenlignet med andre brancher. Vi ved det dog ikke med sikkerhed, hvilket er tankevækkende, i betragtning af at byggebranchen beskæftiger op mod 175.000 personer og omsætter for ca. 200 mia. kroner årligt.

Temaet for dette møde er byggeriets produktivitetsudvikling, herunder metoder til at opgøre, evaluere og sammenligne produktivitet, der forstås som forholdet mellem det produceredes værdi og den medgåede ressourceindsats.

Ud over at byggeriets produktivitet har stor samfundsmæssig betydning, er der et væsentligt potentiale i at blive bedre til at måle byggeriets produktivitet på virksomheds- og projektniveau, hvor benchmarking kan være nøglen til at lære af de bedste.

Formålet med møderne i SBi’s Rådgivende Forum er at følge udviklingen på bygge- og boligområdet og på den baggrund stille forslag om nye tiltag vedr. forskning, uddannelse og formidling. Målet med mødet 6. juni er således at identificere relevante tiltag til bedre at kunne måle produktivitet i byggeriet.

SBi's temamøde om produktivitet i byggeriet afholdes onsdag 6. juni 2018 kl. 15.30-18.00.
Se programmet for temamødet her og tilmeld dig med det samme. 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Statens Byggeforskningsinstitut

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Danmark
Statens Byggeforskningsinstitut

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.154