23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et nyt, enkelt og robust facadesystem fra Kolding

På BYGGERI´18 messen introducerede Alfix et nyt facadesystem – Alfix DuraTherm, som er et samlet system, der leveres samlet direkte på byggepladsen.

Alfix DuraTherm er et nyt og forenklet facadesystem, der anbefales til renovering og isolering med puds direkte på udvendige vægge primært af teglsten eller beton.

Ét varenummer pr. facadepakke:

Om det nye facadesystem fortæller teknisk chef, Allan Nielsen:

”DuraTherm tilbydes i 2 forskellige varianter– en komplet facadepakke med navnet complete og en tilvalgspakke - select. Kunden kan til begge facadepakker frit vælge mellem 3 isoleringstykkelser: henholdsvis: 50 mm, 100 mm og 150 mm mineraluld fra Isover. Fordelen er således, at mureren og forhandleren let kan bestille færdige facadepakker fra Alfix - blot ved hjælp af ét enkelt varenummer”.

DuraTherm complete pakken et komplet facadesystem sammensat således, at der er sørget for de rette mængder mineraluldsisolering, facadeklæber, grundpuds, slutpuds og tilbehør til projektet. DuraTherm select er en mindre pakke bestående af mineraluldsisolering, facadeklæber og grundpuds. Slutpuds og tilbehør vælges individuelt.

Et gennemtestet system:

”Vi har testet facadesystemet på et anerkendt tysk institut. Facaden er udsat for udfordrende vind- og vejrlig svarende til 20 års påvirkning. Desuden har systemet klaret krævende robusthedstest for stød og slag - resultatet vidner om en robust og langtidsholdbar løsning, som vi fuldt ud kan stå inde for”, fortsætter Allan Nielsen.

Med de nye DuraTherm pakker vil Alfix gøre det let for murere og forhandlere at gennemføre facaderenoveringsopgaver til énfamiliehuse. En særlig beregner på Alfix hjemmesiden og virksomhedens håndværker- app vil desuden skabe et overblik over, hvilke produkter, der er inkluderet i facadepakken. Endelig står de erfarne Alfix konsulenterne klar til at supportere kunderne.

Enkel logistik:

Forsendelsesmæssigt er der også klare fordele ved DuraTherm facadesystemerne. De sendes nemlig samlet fra Alfix i Kolding og direkte ud på byggepladsen. Mureren og forhandleren skal ikke forholde sig til separat levering og leveringstidspunkter for henholdsvis facadeklæber, puds og tilbehør fra én leverandør og isolering fra en anden leverandør.

DuraTherm facadepakkerne skal give kunderne tryghed – tryghed i form af professionelle og gennemtestede materialer, i rette mængder og pakket som ét samlet system - leveret samlet på én gang.

En ny, enkel og professionel løsning fra Kolding virksomheden.

 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.078