23948sdkhjf

Oplev Danmarks Største Mobil Køkken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Mobil Køkken ApS

Dansk Mobil Køkken vil gerne invitere dig/jer til at se og opleve Danmarks Største Mobil Køkken på Food Expo i Herning d. 18.-20. marts 2018 – på stand L9330 Hal L.

Dansk Mobil Køkken opstiller Danmarks Største Mobil Køkken på Food Expo i Herning. En køkkenvogn, en opvaskevogn samt en vogn med grovkøkken, frys, køle- og tørvarelager, sammenbygges til én storkøkkenløsning på mere end 60 m2.

Alt er opbygget med professionelle produkter til storkøkken produktion og opbevaring.

Opbygningen i Herning er blot et eksempel ud af mange muligheder for et midlertidigt storkøkken – Vi kommer gerne med et tilbud til jer eller til jeres kunder, når I står overfor en ombygning, en renovering eller et skadet storkøkken, hvor der er behov for et midlertidigt storkøkken, eller mangel på kapacitet i en kortere eller længere periode.

Vi kan levere komplette løsninger med meget kort varsel … f.eks. få timer efter en opstået skade.

Dansk Mobil Køkken har eksisteret siden 2007. Med egenproduktion af storkøkkener i vogne, samt flere end 500 individuelle opbygninger/løsninger ved kunder i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, er vi de mest erfarne og kompetente til at løse et behov for en midlertidig storkøkkenløsning.

Se produkter og eksempler på løsninger på vores hjemmeside Dansk Mobil Køkken.

Udskriv én af de gratis billetter, eller ring til Dansk Mobil Køkken hvis I ønsker at få en snak eller at aftale et møde med os. Gratis billetter kan printes her - foodexpo.dk

Vi ses til en kold kildevand på stand L9330 Hal L til FoodExpo i Herning. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Mobil Køkken ApS

Industriparken 20
7321 Gadbjerg
Danmark
Dansk Mobil Køkken ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125