23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Statsministeren lykønsker Alfix flisemurer

Samuel Birk Axelsen fra murerfirmaet Lund & Staun A/S vandt dette års DM i SKILLS. Flisemureren er tilknyttet erhvervsskolen TECHCOLLEGE i Aalborg, og i lørdags blev han behørigt lykønsket af Statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Adspurgt om hvordan det var at arbejde med Alfix produkter under den store SKILLS konkurrence svarede den talentfulde unge flisemurer:

”Alfix har mega gode produkter. Fliseklæberne LetFix og ProFix er f.eks. super lette at arbejde med - de er ikke klistrede som fliseklæbere fra andre producenter, hvor klæberen er sej - næsten som tyggegummi. Vi arbejder også med Alfix i hverdagen på mit arbejde, og det fungerer bare rigtig godt”. 

Kolding virksomheden har siden 2011 været hovedsponsor for flisemurerfaget ved DM i SKILLS. Udover økonomisk støtte så består sponsoratet også af gratis produkter (støbemasse, fliseklæber og fugemasse). Om samarbejdet, siger direktør i Alfix (CCO) Anders Bertelsen Toft:

”Vi er yderst tilfredse med det nære og mangeårige samarbejde med Det Faglige Fællesudvalg for Murer-, Stenhugger- og Stukkaturfaget”, som står bag flisemurerne. Vi har nemlig et værdifællesskab med de ambitiøse og dygtige arrangører og trænere, da vi alle arbejder for det professionelle og seriøse håndværk. Samarbejdet giver så ekstra god mening, når talentfulde kræfter som Samuel viser sine kompetencer og kan fungere som stolt ambassadør for sit fag".

Det faglige niveau blandt de 5 deltagende flisemurere ved dette års DM i SKILLS var efter sigende højt, og det gør præstationen endnu mere overbevisende.

Et stort tillykke til Samuel med den flotte titel fra hele Team Alfix i Kolding. Vi glæder os til at se mere kvalitetshåndværk fra ham og de andre dygtige flisemurere i fremtiden.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.063