23948sdkhjf

HSHansen vinder prestigeprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSHansen a/s

HSHansen har i december måned underskrevet en opsigtsvækkende kontrakt til en værdi af cirka 150 mio. D. kr. Der er tale om tag- og facadeentreprisen på det nye Soundport Project beliggende i Kastrup Havn.

Soundport er det nye forskningscenter for medicinalkoncernen Ferring.

Ferring har i dag sit danske domicil i Ørestaden og skifter fra Vestamager til Østamager for at få pladstil at udvide medarbejderstaben fra 500 til 750.

I alt bliver det nye domicil på 24.000 kvadratmeter kontorer og laboratorier med udsigt. Hjertet af bygningen bliver det store centrale atrium på havsiden – med café under det selvbærende tag og panoramaudsigt over sundet til Malmø, hvor Ferring Pharmaceuticals i sin tid blev grundlagt.

Det gode udsyn bliver altså i det hele taget svært at undgå i glasbygningen, hvor atriummet omgives af mødelokaler og andre mere aktive funktioner, mens kontorpladser og lignende sendes ud i hjørnerne.

Bygherren bag Soundport Project er Soundport A/S, som er stiftet af Ferring. Det kommende landmark for området er tegnet af de verdenskendte arkitekter fra Foster + Partners. Bygherrerådgiver og Ingeniør på projektet er gigantvirksomheden Jacobs.

”HSHansen har samlet set leveret det bedste tilbud, og udkastet på ovenlyset var meget professionelt udført. Derudover har HSHansen en rigtig god referenceliste og vi er helt trygge i valget af dem som leverandør til at udføre tag-og facadeentreprisen” siger Finn Jeppesen, Project Director hos Ferring.

Selve bygningen er en triangulær bygning med udkragede hjørner og tag, der giver masser af luft og lys. Det store ovenlys som er en del af tagentreprisen, er en særdeles kompleks ”organisk formet” konstruktion. For at de stramme æstetiske, statiske og konstruktionsmæssige krav opfyldes kræver det en ekstrem høj opmærksomhed og know how. Netop denne know how og rutine med mange andre komplekse konstruktioner er noget af det som kendetegner HSHansen.

”Vi har arbejdet på at komme i mål med kontrakten siden februar, og vi har været i konkurrence med store aktører fra både ind- og udland. Denne ordre er et kæmpe skulderklap til alle medarbejdere i HSHansen, da man kun får en kontrakt som denne ved at man gang på gang har bevist, at man kan udføre store og komplicerede facade- og lukningsentrepriser med succes” siger Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen a/s.

Facadeentreprisen udføres blandt andet med konceptet Hansen UnitAl – 100% præfabrikerede, uorganiske facadeelementer. Et unikt koncept som højner effektivitet, kvalitet, finish og giver en god totaløkonomi. Herudover giver konceptet Bygherre og Arkitekt store frihedsgrader med hensyn til arkitekturen.

Projekteringen af Soundport er allerede skudt i gang. Produktionen af elementer starter til foråret ogdet forventes at det smukke byggeri står færdigt i løbet af 2019.

 

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, Curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 800 mio. og 50 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.  Læs mere på www.hshansen.dk

 Pressekontakt: Salgs – og marketingschef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk

Billedtekst 1: Soundport Project fra vandsiden

Billedtekst 2: Soundport Project fra oven

Billedtekst 3: Udsigt, lys og luft er kendetegnende for projektet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSHansen a/s

Bredgade 4
6940 Lem
Danmark
HSHansen a/s

Billeder & videoer

FerringindeFerringoven

Send til en kollega

0.245