23948sdkhjf
Del siden

HSHansen a/s

HSHansen er førende på markedet inden for lukningsentrepriser i stål, aluminium og glas. Vi producerer desuden facader i ’structural glazing’ samt løsninger, der sikrer mod brand, støj og tyveri. Vi leverer professionel rådgivning, projektering og montering. Vore produkter er fremtidsorienterede og afspejler principper i et minimalistisk formsprog.

HSHansen, der er en af Europas største samt mest avancerede vindues- og facadefabrikker, har egen salg, projektering, produktion og montage.

Nytænkning er en levevej
HSHansen bruger de kendte Hansen profilsystemer, fra vort eget udviklingsselskab HansenProfile . Vi kan derfor tilbyde produkter med unik tilpasning til det enkelte design eller projekt. Vi udvikler og opdaterer løbende vore profilsystemer, så produkterne matcher de ideer, der udvikles på landets førende tegnestuer.

Fokus på energirigtige løsninger
Med egne produktionsfaciliteter har vi både den nødvendige kapacitet og de særlige kompetencer, der er nødvendige for udvikling af nye produkter. Vi følger markedet tæt og har fokus på at levere energirigtige løsninger.

Vi har erfaring i energibevaring, passiv solvarme, naturlig ventilation og dobbeltfacader.

Samarbejdsform
HSHansens mål er aktivt at medvirke til en samarbejdsform, der optimerer kundens muligheder for valg af design, funktion og økonomi. Derfor er det vor ambition, at vi så tidligt som muligt kommer med i byggeriets tilblivelsesfase.

For os er partnering en faglig og professionel udfordring. HSHansen har et stort udbud af løsninger, der er tilpasset individuel design, funktion og økonomi.

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK73492114
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.375