23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CG Jensen anlægger nyt byrum ud for Københavsk prestigeprojekt

Københavnere og turister kan se frem til endnu et åndehul ved Københavns Havn. Entreprenørfirmaet CG Jensen etablerer nemlig en helt ny træbrygge foran det nyopførte kraftcenter for design og arkitektur; BLOX.

Træbryggen - eller boardwalken, som den også kaldes - bliver fem meter bred og 42 meter lang, og den er tænkt som et nyt spændende mødested helt tæt på vandet med plads til de mange københavnene og turister, der forventes at besøge området, når BLOX åbner i foråret 2018. 

Træbryggen kommer til at støde op til den kommende cykel- og gangbro, der bliver anlagt parallelt med Langebro.

CG Jensen udfører træbryggen som en stålkonstruktion, der understøttes af henholdsvis rammede stålpæle og kajkonstruktion. Oven på stålkonstruktionen etablerer entreprenørfirmaet et trædæk af egetræsplanker, der helt vil dække stålkonstruktionen.

I den nordøstlige ende af konstruktionen støder boardwalken op til en 165 kvadratmeter lang betonplade, der rager ud over Københavns Havn. Betonpladen beklæder CG Jensen ligeledes med træ.

CG Jensen opfører træbryggen for bygherren Realdania By & Byg. Det nye mødested forventes at stå klar den 15. oktober 2017.

CG Jensen har også opført havnepromenaden Kalvebod Bølge ved Københavns Havn.

CG Jensen A/S
Fabriksparken 37
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30517628
P nummer: 1013891555

Kontaktperson

SMK
Stine Monrad Kollerup
Journalist
+45 27909798 smk@cgjensen.dk

Send til en kollega

0.08