23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sommerhus på BAYO.S Skruefundamenter med i ”Kender du typen”

Lige nu, kan du på DRTV se Thomas Uhrskovs sommerhus ved Klitmøller, som står på 70 stk. BAYO.S skruefundamenter i 3,0 – 4,3 meters dybde. Ved at bruge skruefundamenter kan man undgå sætningsskader, hvilket grunden i Klitmøller ellers truede meget med, da sand og tørv prægede jorden.

For at nå frem til en løsning, hvor det spændende hus kunne stå solidt funderet og undgå sætningsskader, valgte man at benytte sig af en konstruktion, som branchefællesskabet "Byg Med Os" kan tilbyde. Her går 5 forskellige fagligheder sammen om alt fra beregning til montering af skruefundamenter og elementer. Byg Med Os består af BAYO.S Skruefundamenter, Sundolitt, PPCD, PP Nordica og Andreasen & Hvidberg. Sammen med "Byg Med Os" fik sommerhuset den solide bund, som gør at bygningen står snorlige i mange år.

Med belastningerne og den truende jord, skulle projektet oprindeligt have brugt 104 skruefundamenter. Her fik vi udviklet en speciel og unik vinkeltop, som reducerede antallet af skruefundamenter med 44.

I programmet bliver sommerhuset omtalt som ”anderledes, nytænkende, rå, moderne, lækkert og crazy gennemført” og det var helt sikkert crazy at være med til at gennemføre.

Vi er utroligt stolte og glade for at vi fik muligheden for at være en del af så et omfattende projekt, som Thomas Uhrskovs sommerhus, hvor vi kan blive udfordret på vores ekspertise. Godt arbejde til vores samarbejdspartnere.

Du kan se hele udsendelsen på DRTV
Kender Du Typen? - Med beton og hemmelige rum | DRTV


 

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

JT

Send til en kollega

0.062