23948sdkhjf
Del siden

BAYO.S Skruefundamenter ApS

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning.

 Stålskruerne med selvskærende spids skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen. Metoden er enkel, hurtig og vibrationsfri, så følgeskader på de omkringliggende bygninger og en omfattende reetablering undgås. Ligeledes undgås grundvandssænkning.

BAYO.S har et tæt samarbejde geoteknikere fra Andreasen & Hvidberg A/S, Aalborg Universitet, Innovationsfonden og Vækstfonden og  omkring skruefundamenter til fremtidens byggerier.

Forskningsprojekt

BAYO.S Skruefundamenter og Andreasen & Hvidberg har i samarbeje med Aalborg Universitet og med støtte fra Innovationsfonden gennemført et forskningsprojekt og kan nu som de første i Danmark akkreditere brugen af BAYO.S skruefundamenter. Dermed sikres det, at bygningsreglementets Eurocode 7 overholdes.

Ud fra en jordbundsundersøgelse, der viser jordens styrke beregner vi, hvordan opgaven skal løses og slutteligt modtager du som kunde en rapport, der dokumenterer alle de installerede skruefundamenter enkeltvis.


Grand Solution

Innovationsfonden støtter også et nyt 4 årigt forskningsprojekt – Grand Solution - på Aalborg Universitet, som skal være med til at løfte teknologien ind i de store byggerier. Også dette projekt er skabt som et samarbejde mellem BAYO.S Skruefundamenter, Andreasen & Hvidberg og Aalborg Universitet.

 

BAYO.S Skruefundamenter er importør og forhandler af BAYO. S skruefundamenter i Danmark.

 

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328