23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Massiv omtale og ros til vinder af Digitaliseringsprisen

Vinderen af Digitaliseringsprisen 2023 har tydeligt kunne mærke effekten af den øgede opmærksom og anerkendelse. Thomas Graabæk fra Formfaktor fortæller, at flere har fået øjnene op for deres arbejde.

- Det føles som at være til juleaften som barn at vinde Digitaliseringsprisen – og følelsen sad i kroppen flere uger efter. 

Den følelse havde Thomas Graabæk, indehaver af Formfaktor, efter han og sit team vandt Digitaliseringsprisen 2023 med projektet DesignLCA.

- Jeg havde virkelig håbet på at vinde, men havde faktisk ikke troet det, for vi var oppe imod store spillere, og vi var bare en lille virksomhed, fortæller Graabæk med et smil i stemmen.

Stadig genkendt og anerkendt i dag

Virksomhedens størrelse forhindrede ikke juryen i at anerkende og udråbe dem som vinder. Projektet DesignLCA, der beregner LCA og giver overblik over et projekts klimaaftryk, blev rost af juryen for både at gavne branchen og den grønne omstilling.

I ugerne efter prisuddelingen fik Formfaktors DesignLCA-projekt massiv medieomtale og ros. Selv den dag i dag oplever han, at deres projekt bliver genkendt og anerkendt.

- Jeg har oplevet til møder, at der bliver sagt: 'I vandt jo Digitaliseringsprisen, vil I ikke fortælle mere om det, I laver?' Digitaliseringsprisen er altså blevet et slags kvalitetsstempel for vores projekt, der har fået flere til at få øjnene op for vores arbejde, fortæller Thomas Graabæk. 

Digitalisering er nøglen

Hos CHISA er man stolt over at være sponsor og medstifter af prisen og opleve de mange inspirerende og innovative digitale projekter, der kan medvirke til at transformere byggebranchen. 

- Digitalisering er nøglen til en mere effektiv og lønsom byggebranche med færre tvister og bedre dokumentation. Det er en ære at støtte og fejre digitale fremskridt, der kan transformere branchen. I år ser vi frem til at høre mere om de nominerende samt opleve, hvilket visionært projekt, der løber med prisen” siger Claus Navntoft, adm. direktør hos CHISA. 

Kender du en digital frontløber? 

Til efteråret løber Building Awards igen af stablen, hvor Digitaliseringsprisen 2024 bliver uddelt.

Kender du til en virksomhed, der har et visionært og spændende projekt inden for digitalisering i bygge- og anlægsbranchen? Nu har du muligheden for at nominere den virksomhed, som kan ende med at vinde dette års Digitaliseringspris.

CHISA A/S
Tømmergravsgade 4, 1. tv.
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37538795
P nummer: 1021253479

Kontaktperson

CN
Claus Navntoft
cn@chisa.dk

Send til en kollega

0.078