23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vores viden og erfaringer skal ud og virke i branchefællesskabet

Teknisk rådgivning er den faglige rygrad i Spangenberg & Madsen, hvor rådgivende ingeniører klæder bygherrer og samarbejdspartnere landet over godt på til at kunne træffe de rigtige beslutninger. En opgradering på kommunikationsfronten med en af byggeriets tungere navne skal i højere grad bringe virksomhedens viden, erfaring og knowhow i spil i byggeriets branchefællesskab, lyder det fra direktør Michael Søgaard Rasmussen.

Udløber
30. september 2024

- Vi har hverken tid eller råd til som virksomhed eller branche, samfund eller verden at putte med den viden og de erfaringer, vi hver især ligger inde med. Vi er forpligtet til at kommunikere højt og tydeligt, så vores viden og erfaringer kan bidrage til at bringe branchefællesskabet fremad mod en mere bæredygtig bygge- og anlægsbranche, der i min optik i stadig højere grad vil være teknisk funderet.

Sådan begynder Michael Søgaard Rasmussen; stærkstrømsingeniør, direktør i Spangenberg & Madsen og medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed som repræsentant for FRI; sin argumentation for, hvorfor det giver mening for en rådgivende ingeniørvirksomhed med snuden godt og grundigt nede i det faglige spor at hente en af branchens tungeste kommunikationsprofiler ind.

- Når vi vælger at prioritere kommunikationsområdet i så markant grad, sker det på baggrund af en faglig og menneskelig forpligtigelse til at dele noget af al viden, fagfolk i Spangenberg & Madsen er og har været bærere af i snart 120 år. Vi står på et stærkt fundament af den erfaring og viden, vores nuværende og tidligere kollegaer over tid har udviklet – og som understøtter fremtidens tekniske infrastruktur. Og det forpligter.

Højt, fagligt niveau – og udvikling i raketfart

Spangenberg & Madsen er en af landets ældste rådgivende ingeniørvirksomheder og er i dag en landsdækkende virksomhed med afdelinger i København, Aarhus og Næstved. Virksomhedens specialister rådgiver inden for alle former for tekniske installationer, brand og sikring, og den faglige bredde af kompetencer inden for byggeri, infrastruktur og industri er ligeledes omfattende. 

Det er bl.a. årsagen til, at mangeårig, selvstændig kommunikatør i bygge- og anlægsbranchen, Louise Skøtt Gadeberg, har valgt at træde ud af et liv som selvstændig og i ind i det faglige og kollegiale fællesskab i S&M, som virksomheden kaldes i daglig tale.

- Spangenberg & Madsen er et velrenommeret, fagtungt rådgivende ingeniørfirma, der beskæftiger sig med de tekniske fag, der i dag og i fremtiden er rygrad for et mere bæredygtigt samfund og ditto byggebranche. Ydermere har virksomheden en omfattende kundekreds i dansk erhvervsliv, hos offentlige myndigheder og institutioner, i regioner, kommuner og boligselskaber, hvorfor vi rent faktisk har mulighed for at flytte noget. Derfor tænder det en faglig ild i mig at være med til at formidle virksomhedens viden og knowhow – for derved at bidrage til en større synergi med branchefællesskabet, siger kommunikationsansvarlig Louise Skøtt Gadeberg.

Begejstringen er gensidig hos direktøren:

- Louise Skøtt Gadeberg har stor, faglig erfaring fra både kommunikationsverden og bygge- og anlægsbranchen. Derfor kan hun både bidrage med en begavet brancheindsigt, et veludviklet netværk i bygge- og mediebranche, samt en stærk, faglig værktøjskasse. Vi er allerede meget begejstrede for samarbejdet. 

For yderligere kommentarer fra direktør Michael Søgaard Rasmussen, kontakt kommunikationsansvarlig Louise Skøtt Gadeberg på +45 6167 3760.

Vil du vide mere om tekniske installationer, brand og sikring, byggeri, infrastruktur og industri, el, VVS og ventilation, dokumentation og BIM, bæredygtighed, indeklima, katodisk beskyttelse og nærføring, forsyning og kritisk forsyning, baneteknik, commissioning, brand, sikring og security – kontakt kommunikationschef Louise Skøtt Gadeberg på loga@sogm.dk

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190
P nummer: 1004306491

Kontaktperson

Louise Skøtt Gadeberg
Kommunikationsansvarlig
+45 61673760 loga@sogm.dk

Send til en kollega

0.047