23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Open Platform - I arkitekturens tjeneste

I den travle verden af arkitektur, hvor kreativitet fletter sig sammen med samfundets behov og miljømæssige bekymringer, træder københavnerfirmaet Open Platform (OP) frem som et fyrtårn af idéer og formål.

 Grundlagt af den visionære duo arkitektparret Jennifer Dahm Petersen og Niels Lund Petersen, handler OP ikke kun om at bygge; det handler om at skabe meningsfulde miljøer i forbindelserne mellem arkitektur, kunst og samfund.

Siden sin begyndelse har OP været på en uophørlig mission for at skubbe grænserne for arkitektonisk praksis. Deres rejse, markeret af samarbejder, konkurrencer og en forpligtelse til bæredygtighed, er et bevis på deres urokkelige engagement i deres håndværk.

En rejse af samarbejde og udvikling

Som andre tegnestuer begynder historien om Open Platform allerede i studietiden, da Jennifer og Niels først krydsede veje på arkitektskolen. Bundet af en fælles passion for arkitektur, begav duoen sig ud på en rejse, der ville føre dem gennem forskellige arkitektoniske landskaber, fra København til Amsterdam og tilbage igen.

Gennem årene flettede deres stier sig sammen med ligesindede arkitekter, heriblandt tredje partner Skafte Aymo-Boot, hvilket skabte livslange venskaber, professionelle samarbejder og ikke mindst banebrydende projekter.

Fra deres dage på anerkendte hollandske arkitekturfirmaer til deres mindset om at skulle forme fremtiden for dansk arkitektur, lagde arkitektparrets rejse grundlaget for det, der senere skulle blive Open Platform.

Teamet bag Open Platform

I hjertet af OP ligger et lille mangfoldigt team af kreative kræfter, forenet af et fælles mål: at skabe rum, der ikke kun inspirerer, men også beriger hverdagen. Med en blanding af alder, køn og personlige værdier udstråler OP-teamet en ånd af både individualitet og inklusion.

Ved at trække på deres dynamiske netværk navigerer OP sig igennem de kompleksiteter, som dagens byggeri byder på, med smidighed og finesse. Uanset om det handler om at tegne byrum, udarbejde bæredygtige byggerier eller udvikle projekter i samarbejde med andre, sikrer OP's idédrevne tilgang, at der er et klart koncept bag ethvert design.

Pionering af bæredygtigt design

Open Platform har en forpligtigelse til bæredygtighed. Med en fast ambition om at mindske arkitektens fodaftryk på planeten, mens man øger livskvaliteten hos dem der bebor den, integrerer OP bæredygtig praksis i alt deres arbejde.

Uanset om det handler om at skabe vilde, visionære fremtidsscenarier, upcycle materialer eller at bygge i naturmaterialer, tjener OP's projekter som et bevis på at bæredygtigt design, hverken behøver at være klodset eller dyrt.

Open Platform 2.0

Efter sidespring, som partnere i større virksomheder, er OP vendt tilbage til sine kreative rødder, og har begivet sig ud på sit næste kapitel med genstarten af Open Platform 2.0. Med nye lokaler og højt til loftet er de klar til at tackle de udfordringer, samarbejder og muligheder, der ligger foran.

Drevet af lidenskab, kreativitet og en fælles vision om en grønnere fremtid, fortsætter OP sin stille revolution, hvor arkitekturen er stjernen. Og mens de bevæger sig fremad, er Open Platform klar til at omdefinere grænserne for byggeri, ét planetvenligt projekt ad gangen.

Open Platform ApS
Vermundsgade 40A, 3.sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40633987
P nummer: 1024841339

Send til en kollega

0.078