23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CB Group vælges som energikonsulent af NJ Gruppen på Ronald McDonald hus ved Nyt OUH

Det nye Ronald McDonald Hus ved Nyt OUH skal naturligvis overholde kravene til et nyopført byggeri, og CB Group har fået opgaven som energikonsulent på dette projekt.

Udløber
31. august 2030

“Det er jo Ronald McDonald Børnefonden, der står bag Ronald McDonald Huset og NJ Gruppen er entreprenøren. Og vi er naturligvis stolte af, at valget faldt på os, til denne opgave, hvor vi står for både trykprøvning, radonmåling, lydmåling og energimærkning” forklarer Kasper Rudolfsen, direktør i CB Group.

Støtter den gode sag

“Ronald McDonald huset er for meget syge børns familier, når de skal indlægges i længere tid, og det vil vi naturligvis gerne støtte op omkring. Derfor har vi valgt at forære nogle af vores ydelser som et sponsorat i den gode sags tjeneste” fortæller Kasper, der ser frem til at bygningen kan tages i brug.

Byggeriet skrider hastigt fremad, og i dette stadie af byggeriet er CB Group løbende i dialog om omfanget af målinger, således der kan eftervises at byggeriet overholder alle krav.
Derudover har Kasper foretaget flere besigtigelser på byggepladsen, for at sikre processen i konceptet bag en TrygTrykprøvning, så alt er klart til aflevering i god tid.

“Vi stiller os gerne til rådighed, når der skal foretages ”trygge trykprøvninger”. Byggepladsbesøgene er vigtige for at kunne sikre processen – vi ser ofte noget byggelederen ikke gør, på grund af vores fokus og erfaringer fra andre sager.” afsluttet Kasper.

CB Group er specialister i energi og hjælper entreprenører i både Danmark og danske entreprenører i udlandet.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om os på https://cbgroup-erhverv.dk og du er altid velkommen til at kontakte os.
Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her: https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/medarbejdere

CB Group
Havnegade 76
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38978039
P nummer: 1022889512

Kontaktperson

Kasper Rudolfsen
Direktør
+45 53821362 kr@cbgroup.dk

Send til en kollega

0.062