23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye håndværkerbiler på vejene

Det kører for Electable - bogstaveligt talt! Vi har nemlig investeret i fem nye håndværkerbiler, som alle er blevet dekoreret med vores nye, karakteristiske Electable-logo.

Nu bliver det endnu lettere at få øje på Electable ude på vejene – og på byggepladser overalt i Danmark.

Vi udfører nemlig el-entrepriser på større boligprojekter, p-huse og erhvervsbyggeri i hele landet, hvor vi stræber efter at bidrage til en problemfri proces i hvert eneste projekt, lige fra den første henvendelse til projektets afslutning. 

Vores samarbejdspartnere vælger os, fordi vi er transparente, tænker fremad og har fokus på at præsentere de bedste løsninger på de udfordringer, vi identificerer.  

Så næste gang, du ser en electable-bil på vejene eller på byggepladsen, så husk: Det er ikke blot en firmabil. Det er et team af dedikerede fagfolk, der sætter en ære i at levere korrekt udførte elinstallationer som den problemløsende samarbejdspartner med fokus på projektstyring, samarbejde og høj faglighed.
 
Og vores nye biler er allerede kørt godt til. Vi har nemlig super travlt med spændende opgaver for en række af vores faste kunder og samarbejdspartnere, fortrinsvist på Sjælland. Det kan du læse mere om under referencer på vores hjemmeside: https://electable.dk/referencer/

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.055