23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du sikker på byggepladsen

Hvert år sker der faldulykker på byggepladser, hvor medarbejdere kommer til skade, bliver invalideret eller i værste tilfælde afgår ved døden. Vi hjælper dig til at forebygge denne type ulykker på din byggeplads.

Sikkerhed på byggepladsen uden faldulykker er afgørende. Derfor tilbyder vi sikkerhedssystemer fra Safety Respect, der effektivt beskytter dig og dine kolleger mod faldulykker og minimerer risici under arbejdet.

Vores system skaber midlertidig kantbeskyttelse, der overholder de strenge sikkerhedskrav i EN 13374-A. Denne standard fastsætter retningslinjer for sikkerhedssystemer på byggepladser, herunder krav til stålbarrierer, stolper og bundfastgørelser, som skal opfyldes i overensstemmelse med specifikke byggesituationer og Arbejdstilsynets forskrifter.

Vores produkter har en række fordele og egenskaber:

  • Overholder EN 13374 og er produceret i henhold til EN 1090-certificering
  • Varmgalvaniserede og pulverlakerede i RAL 2004 orange
  • Hurtig levering direkte til din byggeplads
  • TÜV-certificeret
  • ISO-certificeret
  • CE-mærket

Montage af vores sikkerhedsudstyr er nemt, og du kan se, hvor enkelt det er i vores montagefilm.
Når det kommer til valget mellem at købe eller leje sikkerhedsudstyr til byggepladser, kan der være fordele ved at eje det selv. Langsigtede omkostningsbesparelser, tilpasning til dine specifikke behov, investeret interesse i vedligeholdelse og fuld kontrol over udstyrets tilgængelighed er blot nogle af fordelene ved at eje sikkerhedsudstyr.

Det supernemt og hurtigt at montere sikkerhedsudstyret. På filmen her ser du hvor nemt det er at montere en stolpeholder 

Besøg vores hjemmeside for at finde dit sikkerhedsudstyr, og hvis du ønsker mere information om Safety Respect sikkerhedsmateriel, kan du bestille en brochure eller kontakte vores salgs- og rådgivningsteam.

Kontakt os
Telefon: 6341 1240
Mail: byg@gottfred.dk

 

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Jesper Løkkebø Jensen
Teknisk salg
+45 6341 1229 jje@gottfred.dk

Send til en kollega

0.11