23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Valgt på anbefaling til plejehjem i Tingbjerg

Da el-installatøren på byggeriet af Ruten Plejehjem gik konkurs, skulle Innovater hurtigt finde en anden installatør. Ind trådte Electable, der blev valgt på baggrund af gode anbefalinger fra en tilsvarende opgave.

Da Innovater A/S pludselig stod uden en elinstallatør på grund af en konkurs under opførelsen af Ruten Plejehjem i Tingbjerg, var det afgørende at finde en erfaren erstatning hurtigst muligt. Projektudvikleren søgte i sit netværk og stødte på en kollega, der netop havde afsluttet et lignende projekt med Electable som el-entreprenør.

- Vi havde netop færdiggjort alle el-installationer på Betty III, et lignende plejeboligbyggeri på Frederiksberg, da vi blev tilbudt muligheden for at være en del af Tingbjerg-projektet. Bygherren og hovedentreprenøren anbefalede os til Innovater, hvilket er et rigtig godt eksempel på den tillid, vi ønsker, at vores kunder har til os og vores kompetencer, fortæller Mats B. Nilsson, teknisk direktør hos Electable.

Erfaring gjorde udslaget

Et afgørende aspekt ved det nye plejehjem i Tingbjerg er at tilbyde beboerne en tryg tilværelse i hjemmet. Det kræver et højt niveau af installationer, blandt andet teleslynger, patientkaldeanlæg, brandalarmer og tyverialarmer.

I en tidspresset situation havde Innovater brug for en erfaren teknisk specialist, som kunne gå direkte til opgaven. Det fandt de i Electable.

– Når vi skal samarbejde med en leverandør, vi ikke kender så godt på forhånd, så betyder det meget, at de har erfaring med den type projekt, vi er i gang med. Nu kendte jeg selv Electable, men det var fra et mindre projekt end et plejehjem. Derfor var det meget tungtvejende, at Electable havde erfaring fra et andet plejeboligprojekt, forklarer Carsten Stubkjær, projektleder hos Innovater.

Samarbejdet har efterladt et positivt indtryk hos Innovater, hvor især den aktive involvering i undervejs projektet har imponeret.

– Electable løftede virkelig opgaven. Deres tilstedeværelse på pladsen betød meget, og de var hele tiden dybt engagerede og stillede vigtige spørgsmål, der hjalp med at udfordre vores tanker og sikre en bedre løsning. Derfor havde vi også fuld tillid til, at vi altid kunne henvende os til dem og få løst de udfordringer, der måtte opstå undervejs. Vi har været glade for samarbejdet og vil gerne arbejde sammen med dem igen, siger Carsten Stubkjær.

Ruten Plejecenter i Tingbjerg omfatter cirka 12.000 m². Med 120 nye almene plejeboliger og en dagligvarebutik i stueetagen sætter det et tydeligt aftryk på udviklingen af området.

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.063