23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere typer overdækninger til Taulov Dry Port

DAV NORDIC har som underleverandør til DS Flexhal leveret et bredt udvalg af overdækninger til Taulov Dry Port i forbindelse med udvidelse af centret.

Taulou Dry Port er Danmarks førende lager- og logistikcenter og i forbindelse med udvidelse af kapaciteten har DS Flexhal valgt DAV NORDIC til at levere og montere overdækninger til centret.

Overdækninger til flere formål

DAV NORDIC har et stort udvalg af kundespecifikke løsninger til overdækninger af arealer. Til Taulov Dry Port er der leveret overdækninger til cykelparkering og affaldssortering, som er et sammenbygget areal på ca. 40 m2. Overdækningerne leveres med fladt tag og trælameller på tre sider, som giver et indbydende og moderne udtryk. Til opbevaring af europaller har DAV NORDIC leveret 65 m2 overdækninger i 4 meters højde. Overdækningerne er monteret med galvaniserede hulplader på 3 sider, som gør, at området fremstår industrielt og roligt. Endelig har DAV NORDIC leveret overdækning til et 4 m2 rygeskur med glas på 3 sider. Glassiderne gør at vinden afskærmes, og at brugerne samtidig kan orientere sig på området. DAV NORDIC har stået for montagen af alle overdækninger og roser samarbejdet med DS Flexhal.

DAV NORDIC leverer også overdækninger til parkeringsarealer og ladestandere. Virksomheden har indgået samarbejde med Holscher Design, som er en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende designvirksomheder, og sammen har de udviklet et unikt koncept til overdækninger af parkeringsarealer og ladestandere med og uden solcelletag.

Læs mere om overdækninger fra DAV NORDIC her

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.126