23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jönsson skriver kontrakt på gammelt pakhus i Nordhavn

Jönsson Entreprise har skrevet kontrakt på renovering af 18.000 kvm pakhuse på Sundmolen i Københavns Nordhavn. De bevaringsværdige pakhus 47 vil stå færdig efter sommeren 2024.

En stor og udfordrende renoveringssag, der får stor betydning for området i Københavns Nordhavn” 

Sådan betegner vores CEO, Thomas Normann renoveringsopgaven. Men selvom pakhuset er bevaringsværdigt og opgaven er krævende, ryster han ikke på hånden over renoveringen af den gamle bygning fra 1946: 

Jönsson har en proven record indenfor krævende renoveringer - bl.a. i Roskilde og på Amager, hvor sidstnævnte renoveringsprojekt blev nomineret til RENOVERprisen 2022. Vi har i Jönsson strategisk fokuseret på flere renoveringsopgaver, så vi glæder os over underskrivelse af kontrakten”. 


Om byggeriet: 

Pakhus 47 er bygget i 1946, hvor det bl.a. blev brugt til opbevaring af kaffe og varer fra det østasiatiske kontinent. Pakhuset er vurderet som bevaringsværdigt med teknikhus og tagterrasse ovenpå de eksisterende konstruktioner.

Bygningen skal som led i nærværende projekt have foretaget en gennemgribende renovering med henblik på udlejning til kontorformål som led i udbygningen af hele sundmolen.

Der arbejdes med bæredygtighed på flere forskellige måder i ombygningen. Bl.a. bruges brugte mursten, der genanvendes til renoveringen. Transformationen af pakhus 47 til en moderne kontorbygning skal certificeres til DGNB Sølv.

 

­Yderligere information om renoveringsprojektet: 

Kontakt Thomas Normann, CEO, Jönsson A/S på tlf. +45 26 16 39 51

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

TN
Thomas Norman
tn@jonsson.dk

Send til en kollega

0.078