23948sdkhjf
Del siden
Annonce

C.F. Møller Architects opruster på Landscape & Urbanism

C.F. Møller gearer sig til at kunne løfte flere unikke landskabs- og byudviklingsopgaver i Østdanmark med nye medarbejdere i København.

C.F. Møller har længe haft en veletableret Landscape & Urbanism afdeling i Aarhus, som især har arbejdet med selvstændige opgaver indenfor byudvikling, landskab og planlægning samt opgaver knyttet til bygningsopgaver som en del af C.F. Møllers integrerede designtilgang. Afdelingen har base i Aarhus og med satellitter i resten af Danmark, Norge og Sverige. 

Afdelingen i København har vokset organisk op til nu i forlængelse af indkomne projekter, men en større efterspørgsel på løsninger af landskabets- og byens udfordringer indenfor blandt andet klima- og ressourceforbrug betyder, at der skal mere viden og bemanding til at løse en tæt befolket del af Danmark.

-  Selvom vi arbejder dynamisk sammen på tværs af kontorer og løser på den måde opgaver i hele Norden, så er det naturligvis en fordel at have en decideret afdeling i København, som kan varetage Østdanmark. Derfor er vi også glade for at kunne byde velkommen til Martin Hedevang som ny i C.F. Møller og teamleder i København, fortæller Jens Rex, chef for C.F. Møller, Landscape & Urbanism.

Martin Hedevang er i dag forperson for Danske Landskabsarkitekter og kommer til C.F. Møller efter en periode som indehaver af ORCA, som har specialiseret sig i cirkulær landskabsarkitektur og har sideløbende været medstifter af BY RUM SKOLE efter sin uddannelse som Cand.Horc.Arch, Landskabsarkitektur ved Københavns Universitet.

- Jeg ser frem til den spændende opgave det er at styrke C.F. Møllers tilstedeværelse i Øst. C.F. Møllers ambitioner om at skabe funktionelle og smukke landskabsrum kombineret med mangeårigt fokus på bæredygtighed tiltaler mig meget. Med en sådan ballast og øget fysisk tilstedeværelse er jeg sikker på, vi kan være en stærk samarbejdspartner for offentlige såvel som private bygherrer, siger Martin Hedevang

Udover Martin Hedevangs tilgang, så rykker en medarbejder fra Aarhus-afdelingen til København, så der nu er seks medarbejdere med ekspertise i landskabsarkitektur og byudvikling på kontoret i Hillerødgade. I alt beskæftiger afdelingen Landscape & Urbanism i dag 26 medarbejdere, og der arbejdes tæt sammen på tværs af byer og sammen med C.F. Møllers øvrige ekspertiser indenfor bl.a. bæredygtighed, brugerinddragelse og bygningsarkitektur.

C.F. Møller Architects
Europaplads 2, 11.
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29244391
P nummer: 1003086960

Kontaktperson

JLK
Joanna Lykke Kaalby
Communications Officer
+45 61936824 jlk@cfmoller.com

Send til en kollega

0.328