23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Electable udvider medarbejderstaben

Thomas Wesley Antonsen er ansat som kommunikationsmedarbejder hos Electable, hvor han skal hjælpe med at formidle de gode historier fra hverdagen hos en el-entreprenør.

Thomas Wesley Antonsen har netop haft sin første arbejdsdag hos Electable, hvor hans opgave bliver at bistå vores PR- og kommunikationsbureau, Public Image, i at formidle inspirerende historier om vores daglige arbejde med at planlægge og udføre el-entrepriser for kunder over hele landet.

Thomas er i første omgang ansat fire timer om ugen, fordi han for lidt over et år siden fik en blodprop i hjernen og blev sygemeldt. Siden har han kæmpet sig stærkt tilbage og varetaget forskellige jobs. Vores direktør Michael Saxtoft, som har kendt Thomas i mere end 14 år, blev inspireret efter at have hørt om Små Job Med Mening: 

- Vi ønsker at tage socialt ansvar, og samtidig får vi en medarbejder, som er et godt match til Electable, fortæller Michael.
 
For det er nemlig lidt af en kompetencebank, Thomas har med sig i erfaringsrygsækken. Udover en cand.mag. i kommunikation samt erfaring som tekstforfatter ved et digitalt bureau, har Thomas også arbejdet hos Bladt Industries og haft ansvaret for kommunikationen hos en virksomhed specialiseret i salg af solcelleanlæg, hvor han styrede web og SoMe. Dertil kommer succesfuld koordinering af store events , herunder konferencer for access2innovation og diverse festivaler. 
  
Selv fortæller Thomas:

- Jeg elsker at skrive og at formidle noget, som andre synes er interessant. Hos Electable ser jeg frem til at fokusere på det menneskelige aspekt gennem historier og portrættering af vores medarbejdere. Jeg er ivrig efter at bidrage til Electables storytelling, og jeg glæder mig til at se, hvordan mit arbejde kan gøre en forskel og skabe glæde for andre. Det er dét, der driver mig.

Og det er netop også dét, der driver os. Hos Electable er de menneskelige relationer og den gode proces kernen i alt, hvad vi laver. Det handler ikke blot om at levere en ydelse, men om at skabe gode relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. Her passer Thomas godt ind, og ansættelsen af ham markerer derfor ikke blot en udvidelse af vores team. Det er også en bekræftelse af vores kerneværdier og vores tilgang til samarbejde. 
 
Velkommen ombord, Thomas!

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.078