23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordjysk Lift og den grønne omstilling

Vi er i en tid samt på vej mod en tid, hvor vi ser Jorden, vores hjem, gradvist forvandle sig det værre, grundet enorme klimaforandringer. Disse klimaforandringer udfordrer os alle, ikke blot private, men også erhvervet. Derfor skal vi handle. Hos Nordjysk Lift er bevidste om vigtigheden af, at øge miljøbevidstheden inden for byggebranchen. Læs med, for at blive klogere på indsatsen i den grønne omstilling.

I en verden, der i stigende grad er opmærksom på klimaforandringer, er virksomheder nødt til at spille en central rolle i at tage initiativer til at reducere deres klimaaftryk. Hos Nordjysk Lift er vi bevidste om vigtigheden af at øge miljøbevidstheden inden for byggebranchen. Vi ønsker at inddrage vores samarbejdspartnere i vores arbejde på at levere emissionsfri udstyr og løsninger således, at vi alle går mod en grøn fremtid sammen, som er en rejse snarere end en destination.

Vores rejse mod den grønne omstilling
Nordjysk Lift har i årtier været en førende og pålidelig aktør inden for maskinudlejningsbranchen. Vores engagement i at levere den bedste service og de mest pålidelige maskiner har altid været vores kerneværdi. Men i de seneste år har vi erkendt, at vores forpligtelse til at levere grønnere løsninger er blevet et vigtigt punkt i vores dagsorden.

Vi er opmærksomme på de udfordringer, som vores planet står overfor grundet klimaforandringer. Vi ved, at byggebranchen spiller en væsentlig rolle i dette. Derfor holder vi øje med de nyeste udviklinger, krav og viden om den grønne omstilling. Den 26. september deltog Nordjysk Lift i Børsens Bæredygtig Summit 2023. Her var vi heldige, at få lov til at deltage i workshops, som blev afholdt af nogle af de førende eksperter inden for grøn omstilling. Selvom vi, i Nordjysk Lift kender til vigtigheden samt konsekvenserne af manglende handling, så lærte vi stadig meget til Børsens Summit, som bød på en masse ideer og initiativer til, hvordan virksomheder, som vores, kan bidrage til en grønnere fremtid.

Emissionsfri udstyr til reduceret CO2-Aftryk
Et af vores mest markante skridt mod den grønne omstilling er vores tilbud af emissionsfri løsninger. Vi mener, at det er afgørende at give vores kunder mulighed for at reducere deres CO2-aftryk og minimere deres miljømæssige påvirkning, mens de stadig får adgang til de nødvendige værktøjer til deres byggeopgaver.

Vores emissionsfri maskiner og lifte er drevet af avanceret teknologi, der giver en imponerende ydeevne med en reduceret forurening af miljøet. Ved at vælge vores emissionsfri løsninger kan vores kunder reducere deres klimaaftryk og bidrage til en renere planet.

Vores emissionsfri udvalg
På vores hjemmeside kan du udforske vores udvalg af emissionsfri maskiner og lifte, der er egnede til forskelligartede opgaver. Vi har alt fra en emissionsfri minilæsser til en elektrisk minigravemaskine eller en dumper, til indendørs og udendørs arbejde.

Vores emissionsfri maskiner er nøje udvalgt for deres pålidelighed, sikkerhed, effektivitet og miljøvenlighed. Vi tror på, at miljøvenlighed ikke behøver at gå på kompromis med ydeevne. Tværtimod mener vi, at de to kan gå hånd i hånd for at skabe bedre byggepraksis.

Sammen mod en bæredygtig fremtid
Ved at vælge vores emissionsfri løsninger opnår du ikke kun dine projektmål, men reducerer også din emission. Vi opfordrer alle vores nuværende og fremtidige samarbejdspartnere til at tage skridtet mod en grønnere fremtid ved at vælge vores emissionsfrie løsninger. Udvalget er ikke så stort som vi ville ønske det, men vi ser på enhver mulighed for at udbygge udvalget. Vi er overbeviste om, at vi gennem et solidt samarbejde kan skabe en renere, sundere og grønnere byggebranche og planet for de kommende generationer. Ikke mindst, kan vi lære af hinanden, gennem samarbejde.

 

Nordjysk Lift ApS
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34594643
P nummer: 1017739758

Send til en kollega

0.078