23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfix vinder regional temapris om grøn transformation

Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft fra Alfix A/S er blevet tildelt Årets Regionale Temapris i Sydjylland ved Årets Ejerleder 2023. Prisen belønner deres ambitiøse dedikation til den ansvarlige transformation indenfor Verdensmålene, CSR og ESG.

Hvert år kårer PwC i samarbejde med Nykredit, Dansk Erhverv og Finans de dygtigste ejerledere i Danmark. I år overrækkes for syvende gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema: Ejerledernes grønne transformation.

I år gik temaprisen til Alfix, der har base i Kolding og som specialiserer sig i udvikling og produktion af byggematerialer som fliseklæbere, fugemasser, spartelmasser og facadepudsprodukter. Prisuddelingen foregik hos PwC i Vejle torsdag d. 2.11.23. 

- Prisen tildeles Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft fra Alfix. Disse to ejerledere er førende i deres branche og bidrager til en mere bæredygtig byggeproces. Alfix har i mange år arbejdet på at gøre deres produktion grønnere og mindske deres CO2-udledning, udtaler Palle H. Jensen, partner hos PwC i Esbjerg.

Udviser ansvar og ambitioner på vegne af byggebranchen

Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft har strategisk arbejdet med den grønne omstilling i mange år. De er frontløbere i branchen og fortsætter med at udvikle innovative metoder til at hjælpe byggebranchen med at reducere deres CO2-aftryk.

Alfix er Verdensmålcertificeret af certificeringsvirksomheden Bureau Veritas og har blandt andet introduceret to Svanemærkede fliseklæbere siden foråret 2022. Derudover indgår Alfix i tætte partnerskaber med sine underleverandører i forhold til at anvende nye og innovative råvarer, der har en mindre belastning på miljøet og samtidig fordrer et bedre arbejdsmiljø for slutbrugerne af produkterne – f.eks. murere og gulvlæggere.

Casper Klynge, vicedirektør hos Dansk Erhverv, er enig i valget af Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft som vindere af Temaprisen 2023 i Sydjylland:

- Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft har formået at integrere årets tema, den grønne transformation, som en central del af Alfix. De har vist stort engagement og drive og er med til at sætte nye standarder i byggebranchen inden for den grønne transformation. Det fortjener anerkendelse, udtaler Casper Klynge.

- Som dansk byggematerialeproducent gør vi os umage med at skabe løbende forbedringer indenfor den ansvarlige omstilling. Vores Verdensmålcertificering er en virksomhedscertificering, der fungerer som robust fundament under alle vores aktiviteter. Certificeringen er med til at motivere os til nye målsætninger og konstante forbedringer. At vi så via konkrete innovationsprojekter også kan lykkes med nye Alfix produkter til branchen, der bærer Svanemærket og samtidig modtages med åbne arme i branchen er meget tilfredsstillende. Vi er på ingen måde i mål med vores ESG arbejde endnu, men vi er i gang. Derfor er vi alle i virksomheden  meget taknemmelige, glade og stolte over at modtage den fine pris . Dette er en holdpræstation. Samtidig ønsker vi at dele æren med alle vores gode leverandører, kunder og samarbejdspartnere, der muliggør modtagelsen, siger direktør og medejer Anders Bertelsen Toft. 

Se mere om Alfix her

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

MKH
Mette Kehlet Høy
Marketing projektleder
mkh@alfix.dk

Send til en kollega

0.078