23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En enklere hverdag for håndværkeren og forhandleren

Der er fart på byggeriet, og Isola har en vision om at gøre hverdagen nemmere for håndværkerne. Med nærværende rådgivning og hjælp til opstart ude på byggepladsen, gør de byggeri af tørre og sunde huse enklere.

Udløber
31. december 2024

Når håndværkerne står med en ny byggeopgave, lægger Isola vægt på, at de bliver godt klædt på til at bygge tørre, sunde og sikre bygninger. Både håndværkere, entreprenører, arkitekter og forhandlere kan få en grundig vejledning i Isolas brede produktprogram, og håndværkerne får støtte undervejs til korrekt udførelse.

Indtænker hele byggekæden
Isolas produkter til radonsikring og tagløsninger er udviklet til at gøre hverdagen og byggeriet enklere for håndværkeren. Samtidig er de en sikkerhed for, at huset lever op til SBis anbefalinger i Bygningsreglementet.

– Vi lytter indgående til dem, som skal bruge vores produkter og til forhandlerne. Så vi hele tiden bliver klogere på, hvad der giver værdi for hele byggekæden, siger Michael Lindberg, markedschef hos Isola Danmark:

– Vi skal gøre det enkelt for alle parter at bygge bedre og mere effektivt. Samtidig sørger vi for, at vores forhandlere løbende bliver uddannet i produkterne. Vi udbyder tagpapkurser og har et tæt samarbejde med de tekniske skoler.

Kerer sig om hele huset
Isolas produkter er tænkt hele vejen rundt og bliver konstant videreudviklet, så de følger ændringer i klima og nye krav fra myndighederne, siger Michael Lindberg:

– Vi tænker i helheden for huset fra fundament til tag. På hver byggeopgave tager vi ud og hjælper med opstart. Det kan være en håndværker, der ringer og siger:  ’Jeg står her med et fundament, og der er nogle rørgennemføringer. Hvordan gør vi lige med radonsikringen?’ Så står vi ude på byggepladsen og vejleder i, hvordan de kan løse detaljerne.

– Vores nærvær er meget højt. Det vil vi gerne stå for - at hverken håndværkere eller forhandlere kommer til at stå alene med produkterne.

En effektiv tagløsning
Da den tidligere feriekoloni Enebærgården, lige uden for Nakke, for nylig blev nyrenoveret, valgte man en tagløsning med Isola Mestertekk og listedækning. Der er lagt 1.000 m2 listetag tilpasset husets specielle mål.

Mestertekk falder godt ind i sommerhusæstetikken med sin diskrete overside med fine korn af skifer. Taget er afsluttet med en Trekantliste i varmeforzinket, koldvalset stål, der opdeler tagfladen og skaber effekter af lys og skygge på taget.

Det smarte ved Mestertekk er, at tagbeklædningen er hurtig og nem at montere. Håndværkeren kan derfor selv gøre det og behøver ikke at vente på underentreprenører. Man kan selv lukke det af i etaper, så man er fri for flagrende presenninger og lignende under arbejdet.

Individuelle radonløsninger
Hver femte bolig herhjemme har for meget radon, som er en radioaktiv gasart, der findes i jorden og siver op fra undergrunden. Her blandes den med luften, vi indånder. Indenfor i huset kan radon hobe sig op og bliver derfor sundhedsskadelig. Det løser man enten ved at lægge en radonspærre, der forhindrer radon i at trænge ind gennem sprækker og rørføringer, eller ved ventilation som fortynder radon i indeklimaet.

Med hele Norden som hjemmemarked, har Isola gennem årtier arbejdet med radonsikring og bringer sin stærke viden i spil i arbejdet med at udforme Statens Byggeforskningsinstituts (SBi) anbefalinger for, hvordan man opbygger klimaskærmen mod jord. SBi-anvisningerne, som håndværkerne kigger i ude på byggepladserne, kender Isolas rådgivere derfor ned til hver en sætning.

– En radonløsning er en individuel løsning. Her kan man ikke tænke i en standard, men er nødt til at vurdere, hvordan man løser opgaven bedst på de specifikke opgaver, siger Michael Lindberg:

– Vi vejleder i, hvordan man monterer og anvender vores produkter bedst muligt. Hvilke ting man skal tage højde for, og hvad der er vigtigt at løse undervejs for at få den optimale løsning.

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.125