23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra design og konstruktion til produktion med PowerMill

Hjernø Værktøjsfabrik er specialister i højkvalitets sprøjtestøbeværktøjer og har en ambitiøs vækststrategi, som indbefatter at automatisere og effektivisere processer. Her har PowerMill sat nye standarder.

Hjernø Værktøjsfabrik (Hjernø) er en af Nordeuropas største og ældste værktøjsfabrikker, som igennem de seneste ti år har været igennem en kolossal udvikling.

De ca. 65 medarbejdere omfatter nogle af de skrappeste værktøjsmagere, konstruktører og projektledere, som leverer sprøjtestøbeværktøjer af høj kvalitet til nogle af Danmarks største industrivirksomheder i kombination med konsulentarbejde, sparring samt udvikling af kunders emner.

Fra begrænsninger til to løsninger, der spiller 100% sammen
I perioder kan der være op til 30 værktøjer i gang i produktionen. At kunne producere sikkert, hurtigt og omkostningseffektivt kræver det rette setup. Og netop her oplevede Hjernø begrænsninger i deres to tidligere platforme, som inkluderede en både billigere og dyre løsning.

Hovedparten af de værktøjer, som Hjernø producerer, er teknisk krævende, gennemhærdede og superstærke højkvalitetsværktøjer med minimale tolerancer og optimerede korte cyklustider.
Og for at få indblik i hvilken løsning, der passede med Hjernøs fremtidige ambitioner, også inden for højpræcisionsfræsning, blev alle forretningskritiske processer kigget igennem og analyseret. Og hurtigt faldt valget på PowerMill i kombination med Fusion til at understøtte brugen af PowerMill – to løsninger, der spiller 100 % sammen.

Læs hele historien her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.062