23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undertaget Isola Isokraft har fået nyt look

For at fremhæve forskellige egenskaber og kvalitetsforskelle i udvalgte produktkategorier introducerer vi nu betegnelserne Basic, Nordic og Xtreme.

Udløber
31. december 2024

 Isola Isokraft i ny indpakning 

 I Isola Danmark har vi valgt at tilbyde den bedste produkt kvalitet i de forskellige produkt grupper.

I vores sortiment af asfaltbaserede undertagsmembraner introducerer vi nu den nye indpakning XTREME til vores kvalitetsprodukt: Isola Isokraft.

Det er kun indpakningen, der har ændret sig. Produktnavn og anden information på etiketten vil være den samme som i dag.

Isola Isokraft er et stærk bitumenbaseret undertag, der kan tåle at stå utildækket i længere perioder (selv om vinteren), hvilket gør det muligt at færdiggøre tagarbejdet uanset årstid.

Anvendelsesområder
Velegnet til alle typer tagkonstruktioner med et bærende underlag af brædder eller krydsfiner med en hældning på mindst 6º. Isola Isokraft er særligt velegnet som undertag på store som små tagflader med vingetegl, skiffertag og skrå tagflader med grønt vækstlag. (I kombination med Isola Platon Xtra)

Produktbeskrivelse
Isola Isokraft har selvklæbende overlæg der garantere en god og tæt samling, selv ved lave temperaturer. Overfladen er bestrøget med små skiffersten der sikre en lang eksponeringstid og giver en sikker trædeoverflade under montering. Bagsiden er dækket med en glat plastfolie, der forhindrer, at belægningen klæber fast til undertaget.

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.078