23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Suger emhætten ikke godt nok?

Når man installerer en ny emhætte i dit køkken kan fokus være på mange ting. Design, teknologi, støjniveau, sugeevne er nok de fokusområder som de fleste brugere er opmærksomme på.

Emhætten er et afgørende element i dit køkken, og derfor er det vigtigt at du overvejer dit valg af emhætte. Du kan lægge vægt på at få en emhætte med netop et design som understreger din køkkenløsning, eller et design som gør at emhætten ikke tager plads op. Det kan også være et design som afspejler din farvestrålende personlighed eller klassiske stil.

Fælles for alle forventninger til en ny emhætte er nok, at den skal fjerne mados og damp der kommer mens du laver mad, og at den sikrer at fedt og snavs ikke sætter sig på vægge, loft og i møbler.

Suger din emhætte ikke godt nok?

Oplever du, at din emhætte ikke suger som du kunne ønske dig? Så er der måske noget du selv kan gøre for at det bliver bedre.

Har du en emhætte med aftræk, vil både mados og damp blive ledt udenfor til det fri.

For at emhætten fungerer korrekt, er det vigtigt at den er monteret korrekt. Vær opmærksom på nogle enkle forhold:

1) Diameter på dit rørsystem bør aldrig reduceres i forhold til emhættens originale udtag

2) Hvert knæk og hver meter rør øger tryktabet – og reducerer dermed emhættens effektive sugeevne samtidig med at der vil være mere luftstøj. Sikr at der kun er få knæk og at du har kortest mulig bane/sug

3) Gode aftrækssæt f.eks. Compair Flow med hel glat inderside giver mindre luftmodstand og dermed bedre ydelse

4) Hvis udtag ender vertikalt i væggen, må du sikre, at der afsluttes i en rist som ikke begrænser kapaciteten.

Suger din emhætte ikke ordentligt, kan det også skyldes det mere simple forhold, at fedtfilteret trænger til at blive rengjort.

Når du har sikret dig, at os og em har de mest optimale forhold til at blive transporteret væk, kan du også opnå større virkning ved at bruge emhætten rigtigt.

Udnyt emhætten fuldt ud, og tænd den 5-10 minutter inden du går i gang med at lave mad

En emhætte fungerer på den måde, at den skaber et undertryk i køkkenet, så den mættede luft med fedt, lugt og damp kan blive suget ud. Det er derfor en god idé at tænde for emhætten 5-10 minutter, inden du starter med at lave mad. Det tager nemlig lidt tid at skabe undertryk i rummet. Det er vigtigt, særligt i de nye tætte huse, at få tilført ny, frisk luft til køkkenet, så emhætten har mulighed for at skifte den mættede luft ud.

Eico A/S
Østergade 118
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11123244
P nummer: 1000185133

Kontaktperson

AAN
Anette Aarup Nielsen
Marketingansvarlig
aa@eico.dk

Send til en kollega

0.094