23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kåring af årets skolebyggeri 2014 - hvem mener du skal vinde prisen i år?

Vinderen af Årets skolebyggeri 2014 afsløres på Nohr-Con's Konference om byggeri af fremtidens skole, hvor prisen uddeles midt i den største danske skolereform i nyere tid – og hvor der derfor i høj grad er fokus på folkeskolens fysiske rum.

Skolereformen er historisk – ikke blot fordi den er trådt i kraft i 200-jubilæumsåret for den danske folkeskole, men især fordi den har betydet markante ændringer for både elevers og læreres dagligdag, bl.a. ved at de skal opholde sig længere tid på skolerne. Henover sommerferien har håndværkerne derfor haft travlt med at klargøre nye lærerarbejdspladser og læringsrum, så de mange gamle skoler kan leve op til de nye krav.

Men de skoler, der er blevet bygget i år, har haft mulighed for at tage højde for ændringerne inden indvielsen, og når Nohr-Con kårer årets skolebyggeri 2014 på konferencen ”Byggeri af fremtidens skole” d. 1. oktober, vil et af kriterierne for dommerjuryen derfor formentlig have været, hvordan man bedst har løst opgaven i forhold til de nye krav. Kåringen af årets skolebyggeri skal samtidig være med til at inspirere skolebyggere landet over til at inddrage den nyeste viden og trække på andres erfaringer, så vores børn og deres lærere får de bedst tænkelige rammer for indlæring i fremtiden.

Vinderen af årets skolebyggeri afgøres ved en åben afstemning imellem fem skoleprojekter, som er blevet nomineret af en meget kvalificeret jury, bestående af en førende forsker i læringsmiljøer, en lærer og arkitekt og en skoleleder, som er erfaren i skolebyggeri, på baggrund af indkomne forslag”, siger Christine Skovgaard, udviklingschef i Nohr-Con, som har fulgt skolebyggeriet i en årrække og står bag den årlige skolekonference.

Sidste år vandt Nordstjerneskolen i Frederikshavn prisen som årets skolebyggeri - men hvem mener du skal vinde i år? Læs mere om kåringen her.

Forslag til årets skolebyggeri 2014 – deadline d. 20. august!
Hvis du har bud på, hvem der skal modtage prisen, skal du sende dit forslag til udviklingschef Christine Skovgaard, Nohr-Con, cs@nohr-con.com, senest onsdag den 20. august 2014.
 Juryens udvalgte projekter og kandidater vil herefter blive sendt til afstemning – bl.a. i LinkedIn-gruppen ”Fremtidens skolebyggeri”.

Konference om byggeri af fremtidens skole 2014
Selve konferencen afholdes onsdag den 1. oktober kl. 9-17 på Hotel Park INN Radisson i København og er en del af tre dages arrangementer om “Fremtidens læringsmiljø og byggeri til børn og unge”, hvor byggeri af skoler, børneinstitutioner, videregående uddannelser og læringsrum efter skolereformen er på programmet.

Se programmet på Nohr-Con's hjemmeside her

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063