23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vakuum giganten Busch leverer omkostningsbevidst anlæg til Carlsberg

Busch Vakuumteknik A/S i Ry har igen leveret et løsningsorienteret anlæg. Kunden er Carlsberg og nøgleordet for leverancen er processoptimering.

Med kraftig reducering på vandforbruget samt omkostninger på vedligehold har anlægget på bare 6 mdr. indtjent sig selv. Anlægget er bygget på Dolpin væskeringspumpe, og har det nødvendige ”Cleaning in place” system, hvilket efterlever de krav om rengøring der stilles i fødevareindustrien.

”Carlsberg ønskede et anlæg, hvor vi kunne spare på vand og energi. Samtidig var det vigtigt at vi som leverandør kunne løse tekniske problemer hurtigt såfremt de skulle opstå. Systemet kører 60.000 flasker igennem i timen og der er ikke råd til at sådan et anlæg står stille” siger Systemchef Bent Feld-Jakobsen.

Busch Vakuumteknik A/S tilpasser deres leverancer til kunden. Med stærke spidskompetencer og analytisk tilgang, komponeres de bedste vakuumsystemer hos Busch. Der er stor fokus på uddannelse af medarbejdere, så virksomheden den vej tilsikrer, at de har markedets stærkeste kompetencer inden for vakuumteknik.

”For os er det vigtigt at vi leverer en totalløsning som giver værdi for kunden. At kunden føler sig tryg både før, under og efter leverancen. Vi har markedets bredeste produkt palette og med den kan vi levere den optimale løsning set i forhold til kundens behov” siger Bent Feld –Jakobsen.

Med værksteder i Ry og Ringsted, 5 kørende montører og vagttelefon 24/7 har man en stærk partner i ryggen til at servicere sit vakuumanlæg. Busch tilbyder servicekontrakter både til nye samt installerede anlæg. Fejlsøgning sker hos kunden eller på de interne værksteder hos Busch, og med en analytisk gennemgang er systemerne hurtigt oppe og køre igen.

Med leverancen til Carlsberg viser Busch endnu engang, at de er en innovativ samarbejdspartner med fokus på turn-key leverancer. Med teknologi og de nyeste produktionsteknikker er Busch Vakuumteknik A/S Danmarks stærkeste leverandør af vakuum.

Busch Vacuum Pumps and Systems er en af verdens største producenter af vakuumpumper, kapselblæsere og kompressorer. Virksomheden beskæftiger 2300 edarbejdere på verdensplan og tilbyder det største udvalg i verden af vakuumpumper til industrielle applikationer. Læs mere på www.busch.dk

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Send til en kollega

0.062