23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducér driftsstop og optimér levering med det nye ParkerStore katalog

Få det ny ParkerStore katalog med over 1.000 produkter inden for bl.a. hydraulik, pneumatik, instrumentering og filtrering.

Parker Hannifin, verdens førende virksomhed inden for Motion & Control teknologier, har udsendt den nyeste udgave af sit ParkerStore katalog. Kataloget, der er opdateret og forbedret baseret på feedback fra kunder, giver oplysninger om og adgang til tusindvis af Parkers produkter inden for hydraulik, pneumatik og filtrering, så brugerne nemt og hurtigt kan finde de produkter, de har brug for. Dette sikrer effektiv vedligeholdelse og drift af anlæg og maskiner. Du kan nu hente et katalog i din lokale ParkerStore:

• Boldsen i Randers
• Rsm. Holbeck i Odense
• Kattegat Teknik i Grenå
• Sihm Højtryk i Esjberg

ParkerStores er et globalt netværk af uafhængigt ejede Industrielle Retail-forretninger. Vort globale netværk består af ca. 2000 ParkerStores, som har til opgave at tilbyde enestående fordele til kunder, der har brug for hurtig adgang til produkter, service og teknisk support.

Katalogets indhold afspejler den vifte af produkter og serviceydelser, der udbydes hos din lokale ParkerStore. Kataloget, der omfatter produkter som fittings, ventiler, slanger og filtre, er inddelt i otte overskuelige kategorier: hydraulik, pneumatik, behandling af trykluft & gas, industri-slanger, brændstoffiltre, instrumentering/proces, forbrugsstoffer til vedligeholdelse og værktøj/tilbehør. Kataloget har angivelser af delnumre, så de hurtigt kan slås op i et alfanumerisk indeks, og er dermed optimeret til kundernes behov. Dette gør det muligt for kunderne hurtigt at vælge, hvad de har brug for.

Kataloget er ideelt til anlægs- og vedligeholdelsesingeniører, og for at gøre det nemt for kunderne tilbyder ParkeStores praktiske åbningstider, produkttilgængelighed og uovertruffen support.

Besøg www.parkerstore.com for at finde din lokale ParkerStore eller få flere oplysninger om ParkerStore konceptet.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.063