23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Troldtekt på Byg Om og Forny i Ballerup d. 8. og 9. oktober 2011

Kom og oplev forskellen på god og dårlig akustik på tæt hold - og få rådgivning til, hvordan du kan forbedre akustikken i dit hjem

I weekenden d. 8. og 9. oktober er Troldtekts stand på Byggecentrum i Ballerup bemandet og vores konsulenter står klar til at rådgive dig om, hvilken Troldtekt akustikløsning, der passer bedst til dit hjem.

På standen i Ballerup kan du se tre forskellige Troldtekt lofter, få inspiration samt lære om akustik og materialer via en interaktiv skærm – og endda opleve forskellen på god og dårlig akustik med egne ører. Troldtekt har nemlig etableret to ”telefonbokse” på standen; den ene er indvendigt beklædt med Troldtekt akustikplader, den anden med hårde materialer. Her kan du tydeligt høre, hvad Troldtekt gør for akustikken i forhold til et loft med hårde overflader. Stilheden i Troldtekt boksen taler for sig selv.


Troldtekt på Byggecentrum i Ballerup
Det var den store efterspørgsel fra sjællandske boligejere, der i januar 2011 fik Troldtekt til at etablere en fast stand på udstillingen Byggecentrum i Ballerup.
Troldtekt loftsplader er en populær og miljøvenlig løsning for boligejere, der gerne vil lægge en naturlig dæmper på lyden i hjemmet. Og den gode akustik i boligen er i høj kurs – også blandt sjællandske boligejere.
– Vi oplever, at stadig flere boligejere tænker god akustik ind i boligen. Og det er der også behov for. Det gælder ikke mindst i moderne, strømlinede hjem, hvor der ofte er mange hårde og glatte overflader, der reflekterer lyden og giver en dårlig akustik, siger Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt A/S, og fortsætter:
– Vores stand i Middelfart er en stor succes, og da efterspørgslen efter vores produkter på Sjælland er stigende, har vi nu valgt også at etablere en stand i Ballerup.
Troldtekt, der i 2010 modtog Byggeriets Miljøpris, har allerede en stand på Byggecentrum i Middelfart og blev i 2008 kåret som årets udstiller.


Byg Om og Forny - februar 2011
D. 26 og 27 februar 2011 deltog Troldtekt i Byggecentrums boligmesse i Ballerup. Messen var en succes, og der var i alt 5.175 besøgende på messen i løbet af weekenden. Vi mærkede også det store antal besøgende på vores stand. Der var stor interesse for at høre mere om vores produkter og få rådgivning til individuelle akustikløsninger. Mange besøgende deltog også i vores konkurrence om en iPad.


Klik her for at læse mere om Troldtekts stand på Byggecentrum i Ballerup

Klik her for at læse mere om Troldtekts stand på Byggecentrum i Middelfart

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011
P nummer: 1011753120

Send til en kollega

0.065