23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en TexMatic øger hygiejnen

Den pressede konkurrencesituation på fødevaremarkedet gør, at der er brug for højteknologiske løsninger til at skabe bedre hygiejne, øge fleksibiliteten og samtidig mindske omkostningsniveauet. En af mulighederne for dette er en beklædningsautomat.

I mandags blev netop en automatisk tøjautomat indviet, denne gang i Svendborg Kommune. Udover at skabe bedre hygiejne mindsker TexMatic-automaten omkostningerne på kommunens tøjbudget samtidig med at den øger fleksibiliteten.

"Med den nye automat forventer vi at kunne spare et væsentligt beløb på tøjbudgettet, fordi vi blandt andet får en strammere styring af, hvor meget tøj der er i omløb. For eksempel kommer der ikke længere til at ligge ubrugt tøj i de perioder, hvor medarbejderne holder ferie, er på kursus eller er sygemeldte," siger Lisbet Dahl.

Foruden Svendborg Kommune har De Forenede Dampvaskerier A/S leveret lignende tøjautomater til en række sygehuse og private virksomheder.

Hvis du vil vide mere om hvad TexMatic kan gøre for din virksomhed, kan du kontakte specialkonsulent Hanne Gundorff på telefon 22 49 17 01.

Textilia Group A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16963038
P nummer: 1004859336

Send til en kollega

0.063