23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærke pudsede facader

De danske murere er kommet i sommerhumør og netop nu igangsættes mange opgaver med pudsede facader. Men der ses desværre mange eksempler på facader, som ikke holder i længden. Alfix har med serien DuraPuds en stærk facadeløsning.

Husfacader udsættes for stor belastning ved skiftende vejrforhold. Fordelen ved Alfix DuraPuds er, at produkterne har en meget stærk vedhæftning til underlaget. Vedhæftningsevnen er nemlig altafgørende, fordi det netop er facaden, der skal danne det primære skjold mod frost, regn og hård sol”, siger teknisk chef i Alfix, Allan Nielsen.

Mange murermestrer ærgrer sig over den tid og de omkostninger, som reklamationer kræver. Krakeleret facadepuds er desværre ofte en kedelig følgesvend ved arbejdet med flere af markedets nuværende facadepuds produkter. Men med pudsede facader af Alfix DuraPuds er mureren garanteret en holdbar løsning, som holder længere.

DuraPuds serien består af DuraPuds 710 - en fiberforstærket hæfte- og tyndpuds og DuraPuds 703 - en indfarvet vandskurings- og filtsepuds. Derudover indgår armeringsnet og hjørneprofil som professionelt tilbehør i sortimentet.

Brugervenlighed i top
Alfix DuraPuds sikrer brugeren et langtidsholdbart resultat – både indendørs og udendørs. Derudover modtager finish og forarbejdningsegenskaber yderst positiv feedback fra de mange murere, som nu bruger DuraPuds til facader:

DuraPuds er noget bedre at arbejde med end de vandskuringsprodukter, vi tidligere har brugt fra andre leverandører. Man får en pænere overflade med DuraPuds; den er let at arbejde med, og murerne er glade for at bruge den” (Murermester Jan Andersen – Jan Andersen, Ålborg)

”DuraPuds er nem at køre sammen, god at trække på facaden, og den brænder ikke for hurtigt af. Den er bestemt på højde med andre stærke puds produkter”. (Murersvend Brian Madsen – Kellvig Murerforretning, Kolding)


Udviklingen af Alfix DuraPuds sortimentet fortsætter med flere stærke puds produkter i sensommeren 2011.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Send til en kollega

0.078