23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk fællesstand på Internationale Eisenwarenmesse i Køln

Generalkonsulatet i Hamborg organiserer for anden gang i træk en dansk fællesstand på verdens førende fagmesse inden for hardware, Internationale Eisenwarenmesse, som afholdes i Køln i perioden 4. - 7. marts 2012.

Internationale Eisenwarenmesse i Køln er med sine over 2.600 udstillere og 56.500 besøgende den førende fagmesse inden for hardware. Når messen finder sted næste gang d. 4.-7. marts 2012, har danske virksomheder for anden gang mulighed for at deltage på den danske fællesstand organiseret af Generalkonsulatet i Hamborg i samarbejde med Export Promotion Denmark.

Messen, der afholdes hvert andet år, fokuserer på produktkategorierne værktøj, udstyr til værksteder og anden industri, isenkram, beslag, vvs-artikler, nøgler og sikkerhedsartikler, bygningskomponenter, maling og lak, elinstallationsprodukter, lamper, DIY-produkter m.m.
Hardwaremessen er kendt for at tiltrække mange vigtige nationale såvel som internationale beslutningstagere fra både store indkøbsorganisationer og mindre specialforretninger. Den udgør således en ideel udstillingsplatform for små og mellemstore danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter over for et beslutningsdygtigt internationalt publikum.

Ved deltagelse på fællesstanden skabes en stærk synergi mellem de danske udstillere; man bliver synliggjort som selvstændig virksomhed, men opnår tillige værdien af at blive set som en integreret del af en bred dansk virksomhedsportefølje inden for hardware.

Information om Internationale Eisenwarenmesse kan findes på: www.eisenwaremmesse.de

Invitation samt tilmelding til fællesstanden kan findes på: http://eksportraadet.tyskland.um.dk/da/m...

For yderligere information kontakt venligst:

Generalkonsulatet i Hamborg
Eksportrådgiver Helle Lund
Tlf.: (+49) 40 41 40 05 34
E-mail: hellun@um.dk

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.111