23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når plads er et problem – stregkodelæsere på størrelse med et USB-stik

SICK har den rette løsning, hvis du stiller store krav til stregkodelæsningen, men kun har begrænset installationsplads. Miniserien med scannere, på størrelse med USB-stik, kan anvendes både til automation og applikationer som man møder i hverdagen.

Miniserie fra SICK beror på to forskellige teknologier: Stregkodelæserne CLV503 og CLV505 er baseret på laserteknik, imens ICR803 er baseret på billedbehandling, som gør det muligt at håndtere alle 2D-koder uanset hvilket retning de måtte komme i. Det som alle produkterne i serien har tilfældes udover at de ikke er større end et USB-stik er, at de leverer ægte plug and play på grund af deres standard USB interface. Til RS-232 entusiaster findes der varianter med stik eller løs kabel.

Hvornår er hvilken mini-type den maksimale løsning
Mini serien er den maksimale løsning til simple stregkodeapplikationer. CLV503 – med sine kun 18,5 gram egner sig til at afkode veldefinerede stregkoder, der står stille eller bevæger sig med lav hastighed. Med en 10 gange så høj scannefrekvens på 1 kHz kan CLV505 læse stregkoder der bevæger sig ved hastigheder på op til 5 m/s. Gælder det om at læse 2D-stregkoder, er ICR803 det rigtige valg. Kamerateknologien giver brugeren en anden vigtig fordel: Koder kan læses uanset hvilken vej de vender.

Hvilke applikationer har fordel af miniseriekonceptet
Der findes næppe en stregkodelæser-serie, der giver så alsidige anvendelsesmuligheder som miniserien. I industrien nyder eksempelvis robotapplikationer godt af den kompakte størrelse og den lave massefylde. Også i forhold til printkort eller elektroniske komponenter, eller til indsættelse i kliniske analyseapparater, finder miniserien altid en montageplads. Det samme gælder for en række automater som man finder i hverdagen. Adgangskontrol i parkeringshuse, lufthavne og offentlige faciliteter er ligeså typiske anvendelsesmuligheder som informationsterminaler, pantretursystemer eller lottoautomater.

Miniserien er stregkodelæsere til alle situationer hvor hver eneste millimeter tæller!

> Produktkatalog: CLV505, CLV503, ICR803

> Produktinformation: CLV505/CLV503/ICR803

> Se animation

SICK udstiller på Automatik 2010 stand B1250. Kig forbi og hør mere.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.078